Gå til sidens hovedinnhold

– Lars Arne Nilsen har fått inn en helt unik evne i denne spillergruppen

Artikkelen er over 3 år gammel

Offsiden-ekspert Thorstein Helstad har latt seg imponere av Brann-treneren.

Spaltist Denne teksten gir uttrykk for skribentens personlige holdninger.

Jeg lar meg imponere av den mentale styrke i Brann-laget. For etter å ha gått på to solide smeller mot Molde på bare en drøy måned, så var det noen som begynte å tvile. Media har skrevet sitt, men Lars Arne Nilsen har fått inn en helt unik evne i denne spillergruppen til å nullstille. Måten Brann fremsto på mot Sarpsborg, et lag som har vært i storform i det siste, var imponerende. Tryggheten var tilbake, laget holdt nullen, og vi så mye av det samme som i vårsesongen.

Slik det ser ut nå, så blir det et bikkjeslagsmål om seriegullet. Og det å holde nullen igjen og få tryggheten tilbake i det defensive var helt nødvendig for Brann. For å kunne holde hele veien må Brann ha det bunnsolide forsvaret vi har sett (nesten) hele sesongen.

Jeg tror Vålerenga på bortebane blir tøft. De har ikke vært skremmende gode, men pilene peker oppover. Ronny Deila selv mener laget har sett bedre ut de siste kampene, men leverer Brann på samme nivå som mot Sarpsborg, så klarer jeg ikke så hvordan Vålerenga skal vinne denne.

Og så blir det jo spennende å følge de nye signeringene. I kampen mot Sarpsborg fikk vi se tre av dem. Det virker som de har kommet godt inn i laget på veldig kort tid. Det vi fikk se var betryggende.

Og Steffen Lie Skålevik. Målet han scoret mot Sarpsborg var bare utrolig deilig å se på. Jeg har sagt det så mange ganger: Han må settes opp i slike situasjoner. Da er han dødelig effektiv. Han takket nei til andre for å bli i Brann, og svarer på den måten. Det er rett og slett klasse!