Larsen scoret i sterk Lyngby-seier

Kristoffer Larsen har suksess i danske Lyngby. (Arkivfoto: Steffen Opheim)

Kristoffer Larsen har suksess i danske Lyngby. (Arkivfoto: Steffen Opheim)

Av

Kristoffer Larsen scoret det siste målet da Lyngby slo Brøndby og Rodolph Austin 2–0 borte i det danske fotballsluttspillet torsdag. Lyngby nærmer seg bronse.

DEL

Lyngby tok sin tredje strake seier og inntok tredjeplassen ett poeng foran Midtjylland. Sølvvinner Brøndby måtte på sin side tåle sitt tredje tap på rad.

Tidligere Brann-kaptein Rodolph Austin spilte 90 minutter for Brøndby.

Hjemmelaget ble hemmet av at venstreback Gregor Sikosek ble utvist allerede etter tre minutter. Han rev ned Lasse Fosgaard, som var alene gjennom.

Lydhøre spillere

Martin Ørnskov ga Lyngby ledelsen vel halvveis i første omgang. I det 74. minutt punkterte Larsen kampen med sin scoring.

– Det er ikke enkelt å utnytte et overtall, men vi håndterte situasjonen eksepsjonelt godt, sa Lyngby-trener David Nielsen.

– Hver gang jeg legger frem en ny kampplan, sluker spillerne den rått. Vi kan endre ham hver uke, og det er grunnen til at vi er så høyt oppe.

Vil forlenge med Ojo

Nielsen skrøt også av reservene som har stått frem i savnet av førstevalg som er ute med skader eller karantene. en av dem som var ute var tidligere Brann-spiss Kim Ojo, som har imponert Nielsen i de siste.

– Vi har sett utrolig solide ut når Kim har vært på banen. Hans prestasjoner i de tre-fire siste kampene har vørt fantastiske. Det er ingen tvil om at jeg vil beholde ham, og vi er i gang med en prosess om forlenge kontrakten hans, sa treneren til nettstedet bold.dk 15. mai.

Artikkeltags