Nilsen gir flere ferskinger sjansen fra start

Lars Arne Nilsen er klar for året første Brann-kamp.

Lars Arne Nilsen er klar for året første Brann-kamp. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Lars Arne Nilsen lar trolig alle nykommerne prøve seg i kampen mot Nest-Sotra.

DEL

På torsdagens trening drillet Brann-treneren en antatt førstelagsoppstilling i 4-3-3-formasjon før den BA-sendte kampen mot Nest-Sotra på fredag formiddag.

Da var dette de elleve utvalgte: Eirik Holmen Johansen – Emil Kalsaas, Vito Wormgoor, Jesper Löfgren, Ruben Kristiansen – Kristoffer Løkberg, Ruben Yttergård Jenssen, Petter Strand – Henrik Kjelsrud Johansen/Marcus Mehnert, Daouda Bamba, Gilli Rólantsson.

– Vi får se hvem som starter, noen hemmeligheter må vi beholde, ler Lars Arne Nilsen.

Brann-treneren hevder at han er usikker på hvem som skal starte årets første kamp.

– Vi får se hvem som blir klare, men vi kommer ikke til å ta noen sjanser med dem som er halvskadet eller har slitt med sykdom, forteller.

Treningskamper på BA.no i helgen

Det sendes flere spennende treningskamper på BA.no denne helgen. Kjetil Knutsen starter på sin andre sesong som Bodø/Glimt-trener fredag, Jostein Grindhaug gjør comeback som Haugesund-trener, og Steffen Lie Skålevik får trolig sin Sarpsborg-debut.

Fredag:

Klokken 1200: Brann - Nest-Sotra

Klokken 1700: Bodø/Glimt - Junkeren

Klokken 1800: Raufoss - Elverum

Klokken 1800: Presselaget - FK Haugesund

Lørdag:

Klokken 1300: Häcken - Sarpsborg 08

Klokken 1700: IFK Göteborg - Odd

Alle kampene finner du her.

De som garantert er ute av spill er Fredrik Haugen, Azar Karadas, Ludcinio Marengo, Kristoffer Barmen, Christian Eggen Rismark og Thomas Grøgaard. Gilbert Koomson var ikke med på torsdagens trening, men ifølge treneren kan ghaneseren være aktuell for spill i dag. Taijo Teniste og Bismar Acosta er begge på landslagsoppdrag, og dermed uaktuelle for kampen.

– Det blir mange nye relasjoner, og det blir spennende å se hvordan de fungerer sammen i denne kampen. Jeg ønsker å se om det vi har trent på disse ukene også kommer frem i kamp, sier Brann-treneren.

Artikkeltags