Ny costaricaner på vei til Brann

Mynor Escoe, her som landslagsspiller på Costa Rica, skal være på vei til Brann.

Mynor Escoe, her som landslagsspiller på Costa Rica, skal være på vei til Brann. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Branns sportssjef var i Costa Rica forrige uke for å se nærmere på Mynor Escoe (25).

DEL

Den costaricanske eliteserieklubben melder selv at angrepsspilleren skal være på vei til Brann for å gjennomføre en medisinsk undersøkelse. Escoe skal være en svært rask spiller.

Mynor Escoe kommer fra samme klubb som Branns costaricanske signering i vinter, Deyver Vega (23) – Deportivo Saprissa. Han var lånt ut til den belgiske eliteserieklubben Charleroi Sporting i sesongen 2012/13. Han har også et kort opphold i franske Lorient, men har ellers holdt til i hjemlandet.

Han skal være en spiller som først og fremst bekler venstrekanten, men som også har erfaring som spiss. Escoe har kontrakt med Saprissa ut 2017/18-sesongen, noe som betyr at Brann, dersom opplysningene stemmer, er nødt til å kjøpe ham fri.

Ifølge nettstedet Transfermarkt har Escoe 93 kamper for Saprissa, og 24 mål. Han scoret én gang for Charleroi på 14 kamper i Belgia.

Glad for Vega-hjelp

Til nettstedet nacion.com sier angriperen selv at Brann ønsker å sjekke hans medisinske tilstand før han signerer.

Han legger også vekt på at hans tidligere lagkamerat Deyver Vega er å finne blant de syv fjell, og sier at han ser på det som et betydelig pluss at Vega er der for å hjelpe ham med å finne seg til rette.

I tillegg er selvsagt også costaricaneren Bismar Acosta i Brann.

– En interessant spiller

Branns sportssjef Rune Soltvedt må innrømme at Saprissa muligens har vært litt kjappe i avtrekkeren:

– Han kommer hit, og skal trene med oss torsdag og fredag. Han skal bare være her, det har ikke kommet lenger enn det, nyanserer Soltvedt.

BA kjenner til at sportssjefen var i Costa Rica forrige uke. Det ligger i kortene at Soltvedt var til stede for å ta Escoe i nærmere øyesyn.

– Han er en interessant spiller for oss, og så får vi se hva det blir til, sier en ordknapp Soltvedt tirsdag kveld.

Artikkeltags