– På vei til tysk klubb

Emil Hansson skal være på vei til tysk fotball.

Emil Hansson skal være på vei til tysk fotball. Foto:

Bergenseren Emil Hansson (21) skal være på vei til Hannover 96.

DEL

Den raske og tekniske gutten, som har bestemt seg for å spille for det svenske U21-landslaget, var forrige sesong på utlån til den nederlandske klubben RKC Waalwijk på nivå to. Hansson har siden returnert til Rotterdam og eierklubben Feyenoord, men det ser ikke ut til å være hans klubb i høst.

For den tyske klubben Hannover 96, som rykket ned fra 1. Bundesliga i mai, skal være på god vei til å kjøpe bergenseren. Det melder nederlandske medier. BT var først med nyheten her til lands.

Hansson imponerte stort på nivå to i Nederland. 23 målpoeng i serien lar seg høre. Til slutt skjøt og serverte han også Waalwijk til et overraskende opprykk. Målpoenggarantisten Hansson var sterkt ønsket med videre, men ønsket ikke å fortsette i den lille klubben sør i Nederland.

BA besøkte Hansson i vinter:

Emil Hansson er sønnen til Sandviken-trener Patrik Hansson.

I Feyenoord har den nye treneren, stopperlegenden Jaap Stam, tydeligvis åpnet for at Hansson skal få dra. Hannover 96 har åpnet sesongen rufsete, med ett poeng på to seriekamper i 2. Bundesliga.

De har som kjent solgt den tidligere Brann-keeperen Samuel Sahin-Radlinger til den engelske mesterskapsklubben Barnsley. Der har for øvrig østerrikeren gjort sakene sine bra i sommer, og han åpnet serien med å holde nullen hjemme mot Fulham (1-0).

Artikkeltags