Slik blir Brann-vinteren

Peter Orry Larsen og skal gjeste Gran Canaria i år også.

Peter Orry Larsen og skal gjeste Gran Canaria i år også. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Tre av åtte uker i varmere strøk. Den blir langt mer hektisk enn før!

DEL

Eliteserien er akkurat avsluttet, og vi er på vei inn i desember. Neste år starter serien opp igjen allerede 10.-11. mars. Dette betyr at det som en gang i tiden var en lang periode uten noe Brann-action av betydning, nå er redusert kraftig.

I desember er det julefri, og 8. januar møtes Brann-troppen igjen. Da begynner et intenst hardkjør. To treningsleirer og seks treningskamper står på menyen.

To Syden-turer

Det første som skjer er at spillerne settes rett i hard testing for å forsikre Branns sportslige ledelse at man ikke sluntret unna for mye av egentreningen – og ikke minst droppet porsjon nummer tre på julekvelden.

17. januar reiser Brann til Gran Canaria, og blir der til 31. januar. Der kommer årets første virkelige treningskamp, mot svenske Elfsborg mandag 29. januar.

8. februar kommer den første kampen på bergensk jord. Nedrykkede Viking kommer til Vestlandshallen den torsdagen. Kamptidspunktet er satt til klokken 14.00, så dette blir neppe en publikumsvinner ...

Deretter bærer det nok en gang mot spanske trakter. Avtalen mellom Norsk Toppfotball og anlegget på La Manga er over. Nå er det byen Marbella norske toppfotballag skal finpusse form og taktikk i. Brann er der fra 10.-17. februar. Klubben melder at man som vanlig skal ha to kamper innbakt i det oppholdet, men motstandere er ikke klare ennå.

Det som uansett er klart, er at BA sender Branns kamper fra denne leiren direkte. Kampene blir åpne for alle BA-abonnenter.

Generalprøve mot Sogndal

Deretter skal Brann og Åsane barke sammen i Vestlandshallen lørdag 24. februar klokken 16.00, før Sogndal kommer på besøk i samme hall uken etter til samme tidspunkt. Det blir generalprøven før sesongstarten.

I tillegg opplyser Brann at man vil bruke den planlagte landslagshelgen etter to spilte serierunder til en treningskamp mot Sandnes Ulf på Varden amfi fredag 23. mars klokken 14.00.

Artikkeltags