Sogndal-krangling og skrekken mot Aalesund

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Guttene i BA-podkasten Fotballpreik er høyt oppe, men kjefter likevel.

DEL

Sogndal ble beseiret 3-2, etter en snuoperasjon man knapt har sett maken til. For hva har egentlig skjedd med gode, gamle Sportsklubben Brann – som ville lagt inn årene og reist slukøret hjem på sekundet Sogndal går opp i 2-0?

Saftkokerne får også litt kjeft, noe guttene er høyst uenig i om er fortjent eller ei. Har et lag som spiller så destruktiv fotball noe som helst i en eliteserie å gjøre?

En mann som kanskje heller ikke har noe i serien å gjøre lenger, er Fredrik Haugen. Spørsmålet er om man skal fortsette å hylle Brann-spilleren eller ei. Elefanten er i rommet er uansett G-ordet. Nå har allerede østlandspressen skrevet om gullpresset i Bergen. Myten om den, i det minste. Skal Fotballpreik virkelig hive seg på?

Norske sportsjournalister, Eirik Bakke, Fanas svært pinlige seanse mot Nest-Sotra og en grusom fotballklubb på Østlandet slipper heller ikke unna, og vi blir servert historien om da Azar Karadas gikk i strupen på Sivert Heltne Nilsen.

Aalesund er neste motstander. Tap eller seier får være: Den største skrekken guttene i Fotballpreik har til søndagskampen handler om noe helt annet.

Trykk play i vinduet øverst. Og PS: En teknisk blunder av programlederen sørger for at klippet varer i drøyt 80 minutter. Frykt ei. Selve podden varer bare i 27 herlige minutter.

Artikkeltags