Spiller ikke mot Glimt

Piotr Leciejevski har skadet lillefingeren og er uaktuell til kampen mot Bodø/Glimt søndag.

Piotr Leciejevski har skadet lillefingeren og er uaktuell til kampen mot Bodø/Glimt søndag. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Piotr Leciejewski er skadet.

DEL

Brann-keeperen skadet seg i lillefingeren på onsdagens trening, og til BA bekrefter trener Lars Arne Nilsen at polakken ikke blir med resten av troppen til søndagens kamp mot Bodø/Glimt.

31-åringen skal ha fått et brudd i fingeren, og det er foreløpig usikkert hvor lenge han blir ute.

Det betyr at Alex Horwath vokter buret på søndag, mens keepertalentet Markus Pettersen sitter på benken. Horwath har voktet buret i to tidligere eliteseriekamper denne sesongen, borte mot Molde og Haugesund. Begge kampene har endt med tap, uten at det har vært amerikaneren sin skyld. Nå får han en tredje sjanse til å oppleve en seier i eliteserien, i kampen der Bodø/Glimt markerer sitt 100-årsjubileum.

Vega: – Det føles godt!

Deyver Vega måtte stå over sist kamp mot Viking, men trente for fullt på torsdagens Brann-trening. Dermed tyder alt på at costaricaneren kan bli med til Bodø.

– Jeg er bra, det føles så godt. Jeg har trent bra de siste dagene og i dag, og jeg tror jeg er klar for å spille, sa Vega selv etter treningen.

BA har foreløpig ikke fått kontakt med Brann-lege Arne Instebø. Trener Lars Arne Nilsen sier følgende om statusen på Vega:

– Han har vært ute lenge, så det er et spørsmål hvor mye vi skal tørre å bruke ham, for han har hatt en strekkskade. Han er i full trening igjen, så får vi vurdere hva vi gjør, sier Nilsen.

Flere oppstillinger

I sist kamp mot Viking var det fem mann ute med karantene, men til helgens kamp mot Bodø/Glimt er det ingen karantener i Brann-laget. Det betyr at Nilsen har flere spillere å velge mellom i mange av posisjonene. På torsdagens trening inne på et solfylt og glovarmt Stadion startet Nilsen med følgende lag i spill elleve mot elleve: Alex Horwath - Ruben Kristiansen, Vadim Demidov, Bismar Acosta, Amin Nouri - Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen, Fredrik Haugen - Daniel Braaten, Jakob Orlov, Gilli Rólantsson.

I første pause byttet Deyver Vega med Braaten, og Torgeir Børven med Orlov.

I den neste pausen ble det gjort flere endringer. Da spilte det antatte førstelaget slik: Horwath - Kristiansen, Demidov, Acosta, Rólantsson - Heltne Nilsen, Kasper Skaanes, Haugen - Braaten, Orlov, Vega.

Artikkeltags