Tidligere Brann-keeper klar for ny klubb

Kenneth Udjus har to perioder som keeper i Brann. Nå skal han spille for Asker i 2. divisjon. (Arkivfoto: Magne Turøy)

Kenneth Udjus har to perioder som keeper i Brann. Nå skal han spille for Asker i 2. divisjon. (Arkivfoto: Magne Turøy)

Kenneth Udjus (33) skal spille i 2. divisjon neste sesong.

DEL

33-åringen har signert en kontrakt med 2. divisjonsklubben Asker, melder klubben på sine nettsider. Sørlendingen ble først kjent for det bergenske fotballpublikumet da han ble hentet til Brann før 2007-sesongen, men den første sesongen var han leid ut til Løv-Ham.

Fra 2008-sesongen var Udjus reservekeeper for Håkon Opdal. Etter 2010-sesongen forsvant han til Sogndal, som en del av overgangspakken da Piotr Leciejewski ble hentet til Brann. Siden spilte han for Lillestrøm.

Udjus ble hentet tilbake til Stadion før 2015-sesongen. Han spilte ni seriekamper og to cupkamper, men ble skadet og gikk glipp av store deler av høstsesongen. Etter opprykket fikk han ikke ny kontrakt. Forrige sesong spilte Udjus for den svenske klubben IFK Norrköping.

Kommende sesong skal altså Udjus spille for Asker, både som spiller og en deltidsstilling. Det var den tidligere Brann-spilleren Tomasz Sokolowski, som tok kontakt med sin tidligere lagkamerat for å høre om han ikke ville snakke med Asker-ledelsen. Sokolowski spiller også for klubben.

33-åringen har flyttet til Oslo med konen og sine to små barn.

– Jeg skal begynne på eiendomsmeglerstudiet på BI fra høsten av. Så totalen stemmer veldig bra med dette, sier Udjus til nettsiden.

Artikkeltags