– Vi var bedre enn Brann i 2. omgang

Steffen Landro var fornøyd etter 1-2-tapet mot Brann.

Steffen Landro var fornøyd etter 1-2-tapet mot Brann. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Nest-trener Steffen Landro var fornøyd med laget sitt etter 1-2-tapet mot Brann.

DEL

– De er klart best i 1. omgang, og vi sliter med deres løpssterke spillere. Vi hadde en rekke nye spillere, og ga dem begge målene. Vi gjorde feil. Jeg så at spillerne mangler tilstedeværelse og selvtillit, og det er to ting som er veldig viktige i vår måte å spille fotball på, sier Landro om de første 45 minuttene i Vestlandshallen.

Etter pause kom flere mer erfarne spillere på banen, og 1. divisjonslaget hevet seg.

– Vi løftet oss veldig etter byttene, og selvsagt fordi vi ikke hadde noe å tape. Vi lå under 0–2. Jeg syns vi var bedre enn Brann i de første 20 minuttene av 2. omgang, og så gjorde de så mange bytter at det blir som om vi møtte Brann 2. Vi var det beste laget i 2. omgang, mener Nest-treneren.

Strilene startet med Håkon Lorentzen som spiss. Den tidligere Brann-, Sandefjord- og Åsane-spilleren er for tiden på prøvespill i Nest-Sotra. De hadde også med seg sotrastrilen Thor Kristian Økland, som skal på prøvespill med Strømsgodset i neste uke.

– Økland spurte om han kunne få trene med oss før han skulle til Drammen, og siden vi kjenner ham, får han selvsagt det. Håkon er en spennende spiss med et stort potensial, og så får vi se hva som skjer, sier Landro.

Lorentzen spilte for Åsane forrige sesong, men var utleid fra Sandefjord. Kontrakten med klubben fra hvalfangerbyen gikk ut ved nyttår, og 21-åringen er foreløpig klubbløs.

Artikkeltags