Kjellien er superoptimist

Brann - Sandefjord 5-0
Gilli Rolantsson

Brann - Sandefjord 5-0 Gilli Rolantsson Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Nå er Brann så gode at Kjellien vurdere en Sogndal-tur.

DEL

SpaltistRosenborg tapte fortjent hjemme mot Tromsø, og nå er det bare tre poeng som skiller dem fra Brann. Jeg tror vi ikke vi skal begynne å snakke om gullkamp helt ennå. Det er fremdeles lenge igjen, og Brann har fremdeles litt å gå på, men eliteserien er vidåpen!

Sogndal borte vil uansett være en kjempemulighet for Brann til å bekrefte at de hører hjemme i toppen av tabellen. Det er utrolig kjekt å se slikt offensivt spill som mot Molde og Sandefjord. Det virker som det meste sitter, og at selvtilliten er stor. Sogndal er ekle å møte borte, kanskje ett av de ekleste bortelagene i eliteserien, men jeg må si at jeg virkelig har tro på Brann-seier.

Nå kommer også Sogndal inn til denne kampen med selvtillit etter å ha vunnet de to siste. Brann kan ikke la dem styre for mye. Jeg har sagt det så mange ganger, og sier det igjen: Brann må tørre. Det gjorde de på Lerkendal, og bare uflaks gjorde at det ikke ble poeng. For hvor ofte skjer det at Piotr Leciejewski kaster ballen i ræven på en medspiller?

Det kommer til å reise mange bergensere til Sogndal. Selv vurderer jeg å ta turen. Vinner Brann denne kampen, så kommer de til å være «der oppe». Kanskje til og med helt øverst. Man vet aldri hva Rosenborg kan finne på, slik de spiller for tiden.

Og så: Det skal være et landslagsuttak snart. Der burde Ruben Kristiansen, og kanskje Fredrik Haugen, være med i diskusjonen. Kristiansen er i mine øyne den som er nærmest en landslagsplass. Han gjør sjeldent en dårlig kamp, og Norge mangler en god venstreback!

Artikkeltags