Har sagt nei til gull-laget

Lisa Naalsund har kontrakt ut denne sesongen med Sandviken, og har allerede sagt nei til serieleder LSK Kvinner om en overgang fra nyttår.

Lisa Naalsund har kontrakt ut denne sesongen med Sandviken, og har allerede sagt nei til serieleder LSK Kvinner om en overgang fra nyttår. Foto:

Sandviken står foran en ny vanskelig oppgave når de vil overtale Lisa Naalsund til å bli. Hun har allerede sagt nei til Norges beste lag.

DEL

Sandvikens midtbanespiller har en kontrakt som går ut etter denne sesongen, og klubben ønsker å beholde 24-åringen.

– Lisa har fått et kontraktsforslag fra oss, og vi ønsker selvsagt å beholde henne her, sier klubbens styreleder, Pål Hansen, til BA.

Sandvikens trener stemmer enda hardere i når han skal fortelle hvor gjerne han vil beholde spilleren som kom inn som reserve i den norske VM-troppen denne sommeren.

Få fortløpende oppdateringer fra BA-sporten i vårt direktesenter her!

Vil vente en stund

– Lisa har vært veldig god for oss, og det er klart at jeg håper at hun blir værende her. Det er en spiller jeg ønsker bygge laget rundt, sier Patrik Hansson.

De rosende ordene fra ledelsen i klubben varmer, men er ikke nok til at Naalsund finner frem pennen og signerer på kontraktforslaget. I hvert fall ikke ennå. Må jakte gull med syltynn tropp

– Det er kjekt å høre, men jeg kommer ikke til å ta en avgjørelse ennå, forteller hun.

For det er nye tider for spillerne i Toppserien. I utlandet har de norske spillerne et godt rykte, og de blir ikke mindre interessante når de kan hentes gratis.

Sa nei til LSK

– Jeg er egentlig åpen for forandringer, men jeg er også åpen for å bli i Sandviken. For å være helt ærlig, har jeg ikke tenkt så mye på dette ennå. Det har blitt skjøvet litt frem i tid, men nå som det nærmer seg slutten av sesongen må jeg begynne å tenke på det, slår U23-landslagsspilleren fast.

Det er ikke bare i utlandet at interessen for midtbanespilleren er stor. Norges beste kvinnelag de siste årene, LSK, har allerede forhørt seg om bergenseren.

– Det er selvfølgelig en spiller som er interessant for oss, og vi har forhørt oss. Men jeg tror ikke det er aktuelt, slik jeg har forstått på spilleren selv, sier LSK-trener Hege Riise til BA.

– Jeg regner det som uaktuelt at jeg går til en annen norsk klubb. Da må i så fall Sandviken kollapse, og det ser det absolutt ikke ut som om de kommer til å gjøre, ler Naalsund.

Toppscoreren kan dra

Det kan derimot bli vanskelig å si nei dersom de rette utenlandske klubbene dukker opp. BA vet at det var interesse fra en del franske klubber i sommer, men det var ikke fra de aller beste klubbene i den franske ligaen.

– Det viktigste for meg er at jeg får en treningshverdag der jeg kan utvikle meg, og at jeg trives der. Så må jeg bare innrømme at dersom en god utenlandsk klubb kommer på banen, så skal det en del til for at jeg sier nei til det, slår 24-åringen fast.

– Men det er også ting som taler for Sandviken. Familien min og studiene er her. Klubben satser, og jeg har blitt tatt godt imot etter overgangen fra Arna- Bjørnar, legger hun til.

Også Sandvikens toppscorer Kennya Cordner er på utgående kontrakt. Klubben har ennå ikke tilbudt henne en ny kontrakt.

Artikkeltags