Sandviken fikk nei i midtstopper-jakten

– Ingen dører er lukket for fremtiden, men nå føltes det ikke rett å dra fra Stabæk, sier Guro Bergsvand om Sandvikens interesse.

– Ingen dører er lukket for fremtiden, men nå føltes det ikke rett å dra fra Stabæk, sier Guro Bergsvand om Sandvikens interesse. Foto:

Sandviken ville ha Guro Bergsvand som erstatter for Stine Hovland.

DEL

25-åringen spiller midtstopper for Toppseriens bunnlag Stabæk, og har bare amatørkontrakt. Dermed kunne hun gått gratis til Sandviken nå i sommer, om hun ville det selv.

– Jeg hadde en god dialog med Sandviken, men kom frem til at det ikke føltes rett å forlate Stabæk i den situasjonen de er i nå. I hvert fall ikke nå i sommer, forteller Bergsvand til BA.

Midtstopperen, med aldersbestemte landskamper på J16 og J19, var også ønsket av Røa, Vålerenga og Kolbotn. Nå blir hun på Nadderud i hvert fall ut sesongen.

Sandviken er på jakt etter en ny midtstopper for å erstatte Stine Hovland. Hun forsvant til italienske AC Milan etter VM.

– Guro er en av dem vi har sett på, men det er et vanskelig marked. Og siden Toppserien skal ned fra tolv til ti lag før neste sesong, er det mange spillere som kjenner på samvittigheten. De vil stå sesongen ut i klubben de er i, forteller Sandvikens styreleder, Pål Hansen.

Han sier at klubben ikke må hente inn noen spillere nå i sommer.

– Nei, vi er alt i gang med spillerlogistikken for neste sesong, og så får vi se om det dukker opp noe allerede i sommer. Det er et tøft marked, og det gjør det vanskelig, sier Hansen, som påpeker at Sandviken aller helst vil hente lokale spillere til Stemmemyren.

Artikkeltags