Sandviken sakket akterut i medaljekampen

Sandviken og Stine Hovland fikk med seg ett poeng fra Avaldsnes. (Foto: Bernt-Erik Haaland)

Sandviken og Stine Hovland fikk med seg ett poeng fra Avaldsnes. (Foto: Bernt-Erik Haaland) Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

0-0 mot Avaldsnes kunne i utgangspunktet vært et greit resultat for Sandviken, men med seier for Arna-Bjørnar i deres kamp, betød poengtapet at cupfinalisten sakker akterut i kampen om medalje i serien. Det er to poeng opp til byrivalen på bronseplass, men neste helg kommer suverene LSK Kvinner på besøk til Stemmemyren.

– Samtidig skal Arna-Bjørnar til Oslo for å møte Vålerenga. Det er ingen lett kamp, og vi har ikke tenkt å gi fra oss poeng i den nest siste serierunden heller. Selv om LSK er motstander, sier Sandviken-trener Alexander Straus.

På sidelinjen var han oppgitt flere ganger i løpet av de 90 målløse minuttene på Avaldsnes. Kennya Cordner var to ganger alene med keeper, og Marije Brommel hadde et tverrliggerskudd.

– Det var nære. I tillegg hadde begge lagene en redning på streken. Vi hadde de største sjansene, men vi fikk som fortjent. Ett poeng til hvert av lagene ga et riktig bilde, slår Straus fast.

KAMPFAKTA

Avaldsnes - Sandviken 0-0

Toppserien kvinner, fotball. 101 tilskuere. Dommer: Malin Øiseth, Fet. Gult kort: Jamia Fields, Avaldsnes. June Hammersland, Sandviken.

Sandviken (4-4-2): Nora Neset Gjøen - Laila Himle, June Hammersland, Stine Hovland, Kristina Grøndal - Amanda Perez (Tatiana Matveeva fra 76), Ingrid Spord, Marije Brummel (Camille Ervik fra 89), Karoline Bakke - Kennya Cordner (Ingrid Altermark fra 90), Ajara Nchout.

Artikkeltags