Mjelde sterkt kritisk til laguttaket

Av

Fotballpreik har mye å ta tak i etter seriestarten. Og la oss bare avsløre det med en gang: Her får «LAN» kjørt seg på laguttaket!

DEL

Hør podkasten i vinduet over!

BAs egen fotballpodkast gasser seg i alt snadderet fra første serierunde. Misforstå oss rett – vi ville mye heller snakket om en Brann-seier, men det er sannelig nok å diskutere fra Skien!

Hvorfor kjørte ikke Lars Arne Nilsen sin beste sentrale midtbane, med Strand som en av indreløperne? Mons Ivar Mjelde er hoderystende til å flytte Strand ut på vingen.

– Det er ikke der han er best, og det ga «følgefeil» i hele laget, mener den gamle gulltreneren.

Og hvorfor kom ikke Azar innpå tidligere?

Visste om keeperproblemet

Og ikke minst: Har Brann er keeperproblem?

– Ja, men vi visste jo på forhånd at de ikke har Norges beste keepere. Nå ble det dessverre veldig synlig, fastslår BAs sportsleder Tormod Bergersen, som spår at det ikke er lenge til Håkon Opdal er på plass mellom stengene.

Og hva med Nest og protest?! Du får nesten bare snurre i gang og høre, for her er det mye!

BA-ekspert Mons Ivar Mjelde, sportsleder Tormod Bergersen og programleder Jan Gunnar Kolstad hadde mye å diskutere etter Brann-tap i Skien og dommertabbe på Ågotnes!

BA-ekspert Mons Ivar Mjelde, sportsleder Tormod Bergersen og programleder Jan Gunnar Kolstad hadde mye å diskutere etter Brann-tap i Skien og dommertabbe på Ågotnes! Foto:

Artikkeltags