– Brann spiller ikke som et lag med ambisjoner om medalje

Artikkelen er over 1 år gammel

Det er mye å ta for seg i ukens Fotballpreik. Gilbert Koomson langet ut mot sin egen trener etter uavgjortkampen i Haugesund, og kan virkelig Tommy Knarvik lede Sotra opp i 1. divisjon!?

DEL

Gilbert Koomson var forbannet etter å ha blitt byttet ut etter 1. omgang mot Haugesund, og valgte å lange ut mot Lars Arne Nilsen etter kampen.

Utbruddet er selvfølgelig ett av hovedtemaene når Fotballpreik endelig er tilbake etter landslagspause og ferie i elitesieren. 

– Som trener ønsker du ikke å ha løse kanoner på dekk i form av spillere som skyter fra hoften i media. Det svir for en trener når kritikk fra spillere blir tatt offentlig, sier BA-ekspert Mons Ivar Mjelde.

Mjelde er heller ikke imponert over kampplanen til Branns trenerteam i 2. omgang. Lars Arne Nilsen forklarte byttet av Gilbert Koomson med at Brann trengte å få stengt sidene for å temme Haugesund.

– Et Brann-lag med ambisjoner om medalje og spill i Europa må tenker mer offensivt, er den klare talen fra Branns tidligere gulltrener.

To lag fra Sotra i 1. divisjon?

Vi tar selvfølgelig også for oss det som har skjedd lengre ned i divisjonssystemet.

I 1. divisjon rotet Nest-Sotra det til mot tabelljumbo Tromsdalen, men naboen i 2. divisjon tok nok en skalp da de slo den ubeseirede serielederen Kjelsås 2-0 på hjemmebane. Er Sotra i ferd med å bli en opprykkskandidat? Mons Ivar Mjelde er i alle fall mektig imponert.

Og i 3. divisjon har Lysekloster endelig funnet formen, men er det likevel for sent?

Fotballpreik har selvfølgelig svar på det meste, men om de er gode får være en annen sak.

Her er det egentlig bare én ting å gjøre; trykk «play»!

Jonas Johnsen og Mons Ivar Mjelde synser seg gjennom det meste som har skjedd i lokalfotballen denne helgen.

Jonas Johnsen og Mons Ivar Mjelde synser seg gjennom det meste som har skjedd i lokalfotballen denne helgen. Foto:

Artikkeltags