Mjelde ber Brann være nådeløse

Mons Ivar Mjelde er fast gjest hos Jan Gunnar Kolstad i «Fotballpreik», BAs fotballpodkast. Der vi går i dybden i alt fra Brann til Nest og Hausvik!

Mons Ivar Mjelde er fast gjest hos Jan Gunnar Kolstad i «Fotballpreik», BAs fotballpodkast. Der vi går i dybden i alt fra Brann til Nest og Hausvik! Foto:

Av

– De må igang med spillerjakten nå, melder den gamle gulltreneren.

DEL

PODKAST: Som alle andre, så hyller Mons Ivar Mjelde Håkon Opdal etter 0-0 på Lerkendal.

– Etter mitt syn er han fortsatt i utvikling. Utrolig gøy å se, sier Mjelde.

Men om Brann ikke trenger å bekymre seg over keeperplassen, har de mye å bekymre seg over ellers. Og BAs fotballekspert ber Brann om å ta av seg silkehanskene når de skal planlegge neste sesong.

– De nå være nådeløse på spillerlogistikk, og jakten på forsterkninger må starte nå. Det tar tid å få spillere «på kroken», sier han.

– Jeg håper at det allerede nå jobbes så svetten siler på bakrommet på Stadion, for denne sesongen viser jo at Brann har mange spillere som ikke passer inn. De må rett og slett ut, og så må en dessverre starte fra «skratsj» igjen med å bygge opp et offensivt spill. Der har Lars Arne Nilsen mislykkes i år. Han må gå tilbake til sin gamle oppskrift. Den var mer enn god nok, den tok Brann fra midten av 1. divisjon til sølv, påpeker «Monsamjelden». Som ellers gleder seg over at Hausvik er på vei opp i 5. divisjon etter overtidsseier over Nordre Holsnøy!

Press play, og kos deg!

Artikkeltags