Mjelde: – Vi skulle aldri solgt Helstad

BAs fotballekspert Mons Ivar Mjelde er jevnlig med i vår podkast «Fotballpreik», og denne gangen sitter innrømmelsene løst fra den gamle gulltreneren!

BAs fotballekspert Mons Ivar Mjelde er jevnlig med i vår podkast «Fotballpreik», og denne gangen sitter innrømmelsene løst fra den gamle gulltreneren! Foto:

Av

Mons Ivar Mjelde med innrømmelser om gamle dager, og en liten skrape til dagens Brann – som har brukt 17 kamper på å få Bamba til å fungere!

DEL

Mons Ivar Mjelde og Fotballpreik-redaksjonen har endelig fått det som vi vil. Bamba spiller på topp i kamp etter kamp, og bare se resultatet: Et praktmål mot Ranheim!

– Nå ser vi jo hva han er god for, men det er jo litt merkelig at man trenger 17 kamper på å få ham til å fungere. Men om han ikke har gjort som Lars Arne Nilsen har villet så langt, så har i hvert fall «LAN» nå fått et bilde på hvordan ting skal være. Nå kan han sette seg ned med Bamba og vise dette bildet, altså Ranheim-kampen, og visualiserte hva han har messet om i månedsvis, sier Mjelde.

– Prøv å beholde Vito!

Med en overbefolket midtbane og en Kristoffer Løkberg som selv sa nei til Viking, kom guttene selvsagt også inn på kjøp og salg i sommervinduet. Mjelde slår et slag for å prøve enda hardere å holde på Vito Wormgoor. For, som han sier:

– Noen spillere er viktigere enn andre, og vi så igjen mot Ranheim hva det betydde at Vito kom inn i laget igjen. Han sprer trygghet, og skal bli veldig vanskelig å erstatte.

– Jeg vet selv hvordan dette er, ikke minst husker jeg ett bestemt salg, og det var Thorstein Helstad. I etterpåklokskapens lys skulle vi aldri solgt ham. Selv om han hadde rundet 30 år, som Wormgoor også har, viste han seg umulig å erstatte, sier Mjelde.

Vil du høre mer om Helstad-salget, Brann og annen lokalfotball-snadder, så press play!

Thorstein Helstad var kanskje den viktigste brikken i gull-laget til Mons Ivar Mjelde. Toppscoreren ble solgt i 2008, Brann røk ut av Mesterliga-kvaliken, og nå innrømmmer Mjelde at salget var en stor tabbe.

Thorstein Helstad var kanskje den viktigste brikken i gull-laget til Mons Ivar Mjelde. Toppscoreren ble solgt i 2008, Brann røk ut av Mesterliga-kvaliken, og nå innrømmmer Mjelde at salget var en stor tabbe. Foto:

Artikkeltags