Herlig Oslo-helg for Fyllingen basket

Kenny Carpenter (23) tråkket over i lørdagens kamp mot Centrum, men kom på banen igjen. Han spilte også søndag, og Fyllingen vant begge.

Kenny Carpenter (23) tråkket over i lørdagens kamp mot Centrum, men kom på banen igjen. Han spilte også søndag, og Fyllingen vant begge. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Selv med en redusert hærfører Kenny Carpenter, tok Fyllingens basketherrer med seg to seire hjem fra Oslo i helgen.

DEL

– Det som er veldigt positivt med denne gjengen nå, er at vi finner måter å vinne på selv om vi ikke har den beste dagen. Og når du vet at du har triksene som skal til for å vinne, går du ut på banen med selvtillit. Så det er gøy å være trener for dette laget nå, sier Calix Black Ndiaye.

Lørdag så han laget sitt kjempe seg til seier 85-80 over Centrum, i en kamp der Kenny Carpenter tråkket over og mistet deler av kampen.

Nedtur for de to andre

– Han var redusert da, men vi fikk teipet ham og han bidro med 20 poeng søndag, sier Ndiaye. For Fyllingen vant i går også, 87-78 over Ammerud.

For de to andre bergenslagene i toppdivisjonen for herrer ble helgen mindre vellykket. For hverken Frøya eller Gimle hadde sjans mot Bærum. På Melkeplassen tapte Frøya 80-114 lørdag, før Gimle ble utspilt og røk 66-96 søndag.

Calix Black Ndiaye har fått sving på Fyllingen. – Guttene har selvtillit på at de vil finne måter å vinne på, selv på dårlige dager. Det er gøy å trene dette laget nå, sier den gamle Ulriken-stjernen.

Calix Black Ndiaye har fått sving på Fyllingen. – Guttene har selvtillit på at de vil finne måter å vinne på, selv på dårlige dager. Det er gøy å trene dette laget nå, sier den gamle Ulriken-stjernen. Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken