Fyllingen mister spiller i et halvt år

Jacob Weidemann i aksjon for Nøtterøy sist sesong. I sommer ble han hentet til Fyllingen, men nå ryker det meste av sesongen siden skulderen må opereres.

Jacob Weidemann i aksjon for Nøtterøy sist sesong. I sommer ble han hentet til Fyllingen, men nå ryker det meste av sesongen siden skulderen må opereres. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Undersøkelsene etter skuldreskaden ga verst tenkelige utfall: Fyllingens nykommer Jacob Weidemann (18) må operere, og blir ute lenge.

DEL

Det var i Fyllingens siste treningskamp under Sverige-oppholdet for to uker siden at uhellet var ute. I en forsvarsduell krasjet nykommeren fra Nøtterøy med en motspiller, og ble sendt til sykehus med skadet skulder.

Men på sykehuset i Lund sto alt «på hodet» etter flere trafikkulykker, og Weidemann ble sendt hjem til Bergen uten å ha fått undersøkt skulderen nøye.

På Haukeland fikk de sett på ungguttens skulder, og resultatet er nå klart. Og nedslående. Weidemann må operere, og blir ute i minst et halvt år, melder FyllingenBergen på sine hjemmesider.

Weidemann har vært god i oppkjøringen, og Fyllingen-trener Andreas Gjeitrem er selvsagt nedslått.

– Han har allerede rukket å vise hvorfor vi tror han blir en viktig spiller for oss fremover. Det er trist for Jacob og like trist for laget, vi er svekket når han får en så lang pause på sidelinjen. Men slik er det, viktigst nå er at vi er sikker på at Jacob blir helt bra etter operasjonen, sier Gjeitrem til klubbens hjemmesider.

Operasjonen vil bli utført i nærmeste fremtid.

Artikkeltags