Skandaletap i cupen for Fyllingen

Andreas Gjeitrem hadde all mulig grunn til å klø seg i hodet over innsatsen til Fyllingen-laget hans onsdag kveld.

Andreas Gjeitrem hadde all mulig grunn til å klø seg i hodet over innsatsen til Fyllingen-laget hans onsdag kveld. Foto:

– Det var helt bekmørkt, sier Fyllingen-trener Andreas Gjeitrem etter å ha blitt utslått av 1. divisjonslaget Viking i 3. runde av cupen onsdag kveld.

DEL

Det endte knappe 33-32 til siddisene, men det var først det siste halve minuttet Fyllingen kom nær nok til å true siddisene.

– Vi var ett mål bak med et halvt minutt igjen, men vi fortjente ikke å ta dem igjen. Det ville vært å pynte på noe som ikke var verdt pynt, sukker Andreas Gjeitrem etter å ha røket ut av cupen onsdag kveld.

Laget hans lå under 13-17 til pause, og Gjeitrem var sjokkert over 1. omgang.

– Vi lot dem styre 28 av 30 minutter. Vi skulle gjøre det magiske, mens de gjorde det enkelt. Og det enkle er som kjent ofte det beste, sier han sarkastisk.

– Jævlig skuffende

– Vi gjorde tekniske feil, mens de fikk løpe inn mål. Det skulle vært omvendt, fastslår han.

– Det var helt bekmørkt, vi møter ikke opp til kamp. Jævlig skuffende, sier han Gjeitrem til BA.

– Dette er en sesong der vi ikke har e-cup, så cupen her hjemme var en prioritet for oss. Vi hadde håpet på spill i Spektrum, og så ryker vi ut her. Helt bak mål, fastslår han.

– Noen vil kanskje si at dette er en vekker før seriestart (lørdag mot Arendal). Det er bare tull, jeg er lei av å høre slikt. Det vi trenger, er å vinne kamper. Lære oss å vinne. Det gjorde vi i hvert fall ikke her, sukker Gjeitrem, som også må se at hans nye stjerne skudd Jacob Weidemann er ute det meste av sesongen.

Senket av gammel elev

– Fryktelig, vi er allerede tynne på bakspillerplass. Jacob er en av dem som har stått opp for oss i oppkjøringen. Men nå er det slik, og vi får bare trøste oss med at han skal gå juss i Bergen, og blir hos oss i mange år, sier Fyllingen-treneren.

Han måtte for øvrig også måtte tåle at hans gamle elev Sebstian Mossestad ble toppscorer for Viking med syv mål.

Enkelt for Tertnes og Fana

Mens herrene til Fyllingen gikk på trynet, vant både Tertnes og Fana oppskriftsmessig i 3. runde på damesiden.

Tertnes slo Kristiansand-laget AK 28 med 44-23 på Sørlandet, mens Fana gjestet Førde og vant 33-22.

Viking-damene, som holder til i 1. divisjon, tapte 21-25 mot divisjonskollega Sola i Haukelandshallen.

Fakta

Viking - FyllingenBergen 33-32 (17-13)

NM håndball herrer, 3. runde, Hetlandshallen. 106 tilskuere. Dommere: Jo Are Johannessen , Tom Larsen.

Fyllingen: Zivojin Ilic - Iben Hvidsten 3, Mario Matic 7, Boris Resovsky 2, Jonas Haugsgjerd, Christian Lyngbø, Fredrik Mossestad 2, Kasper Gudnitz 5, Ole Morten Kristiansen 2, Marius Galta Ferkingstad 4, Andreas Ungesson, Inge Aas Eriksen 7, Leander Myklebust Seime 1.

Toppscorer Viking: Sebastian Waage Mossestad 7.

Artikkeltags