Første tap for Fyllingen

Fyllingen Bergen - Falk Horten i Fana Arena.
Leander Myklebust Seime etter tapet

Fyllingen Bergen - Falk Horten i Fana Arena. Leander Myklebust Seime etter tapet Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Fyllingen var ubeseiret etter fire kamper, men gikk på en smell mot bunnlaget Falk Horten.

DEL

Etter tre seire og én uavgjort innledningsvis, var det forhåpninger om en ny topoenger mot Falk Horten, ledet av den tidligere landslagskjempen Johnny Jensen.

Vestfold-laget hadde etter tre stake tap innledningsvis lagt seg i bunnen av tabellen, men skapte til gangs trøbbel for gulkledde bergensere.

Det første kvarteret var tett og jevnt, men da Fyllingen ble dømt på tre tekniske feil i løpet av et drøyt minutt utnyttet gjestene sjansen til å stikke fra. 5-5 ble til 5-8, og Andreas Gjeitrem så seg nødt til å ta timeout elleve minutter før pause.

Den ga ikke umiddelbar effekt, men i minuttene før pause klarte Fyllingen å kjempe seg tilbake. Mario Matic, Marius Ferkingstad og Kasper Gudnitz reduserte hver sin gang, og det sto 9-10 sekunder før pause. Falk Horten fikk skviset inn en siste scoring, og det skilte to mål mellom lagene etter 1. omgang.

Fyllingen klarte aldri å utligne matchen, og måtte jage hele 2. omgang. Kvarteret før slutt var Falk Horten tre mål foran, men med elleve minutter igjen på klokken klarte Iben Hvidsten og Inge Eriksen å skape spenning med hver sin redusering til 17-18.

Hvidsten fikk i det påfølgende angrepet mulighet til å kontre inn et utligningsmål, men skjøt i ensom majestet rett på keeper.

Og der stoppet det. Fyllingen leverte en skuffende avslutning, og klarte bare å score to mål til i kampen. Falk Horten var giftigere, og fikk nettsus åtte ganger.

Dermed seksmålstap, 19-25. Fyllingens første nederlag i serien denne sesongen.

Artikkeltags