Fyllingen-tap i elendig kamp

Andreas Gjeitrem og Fyllingen ligger på 5.-plass på tabellen.

Andreas Gjeitrem og Fyllingen ligger på 5.-plass på tabellen. Foto:

Svært lite fungerte for Fyllingen da de tapte hjemme mot Runar Sandefjord.

DEL

Fyllingen hadde vunnet sine to første kamper i Framohallen denne sesongen, men tapte med tre mål da Runar Sandefjord kom på besøk søndag kveld.

Fem katastrofale minutter

Lagene fulgte hverandre tett det første kvarteret, men så kom en periode med upresist og ineffektivt angrepsspill fra Fyllingen. Gjestene fra Sandefjord takket for muligheten, og sikret seg en femmålsledelse i løpet av fem håpløse minutter for Fyllingen.

Fyllingen klarte ikke å redusere forspranget, og lå under 9–14 til pause. 9 mål på 21 skudd var ikke godt nok av hjemmelaget.

Hentet inn ledelsen

Det ble en forrykende start på 2. omgang, med syv mål de første fem minuttene. Inge Aas Eriksen ledet an i en god Fyllingen-periode, der gultrøyene sakte, men sikkert spiste opp gjestenes forsprang.

Etter 41 minutter scoret Marius Ferkingstad sitt femte mål for kampen, og Fyllingen utlignet til 18–18.

Ny dårlig periode

Men akkurat som i 1. omgang, kom en ny elendig Fyllingen-periode. Nok en gang hang ikke laget sammen, og i løpet av fem minutter klarte Runar på nytt å ordne seg en femmålsledelse, 20–25.

Dermed lå Fyllingen bakpå de siste minuttene. Andreas Ungesson tente et håp da han kriget inn en 23-25-scoringen med syv minutter igjen av kampen, men Runar svarte med to kjappe scoringer.

Det klarte aldri Fyllingen å svare på. En svak endte med tap 27–30 for Fyllingen.

Artikkeltags