Knust etter semi-fiasko

Sesongen over: Leander Myklebust Seime satte seg rett ned og deppet etter at semifinalen var over, og Fyllingen utslått. – Helt ufattelig kjipt, sier 20-åringen fra Gloppen, som har hatt sitt gjennombrudd i vår. Uten at det var noen som helst trøst i går.foto : emil weatherhead breistein

Sesongen over: Leander Myklebust Seime satte seg rett ned og deppet etter at semifinalen var over, og Fyllingen utslått. – Helt ufattelig kjipt, sier 20-åringen fra Gloppen, som har hatt sitt gjennombrudd i vår. Uten at det var noen som helst trøst i går.foto : emil weatherhead breistein

Artikkelen er over 1 år gammel

– De får masse mål på piss, sier Leander Myklebust Seime (20), etter at Fyllingen nok en gang åpnet seg i forsvar. Nå er sesongen over.

DEL

For med 36-34-seier til Elverum i går, har østlendingene – Norges beste lag de siste årene – 3-1 i kamper i semifinaleserien som spilles best av fem. Men en femte kamp trengs altså ikke.

– Det er kjipt. Helt ufattelig kjipt, sier Seime, som kanskje var Fyllingens beste før pause. De blå-gule tok kommandoen, og Seime var blant de ivrigste til å løpe inn i kontringsmål.

Det er bare det at Fyllingen har vært vidåpne bakover i hele semifinaleserien. Så også i går.

Enkel forklaring

– Det begynte jo med at vi slapp inn 42 i den første semien. Og vi slipper inn 36 her. Da vinner man ikke håndballkamper, så enkelt er det, sier Marius Ferkingstad (22).

Fyllingen tapte 34-36 mot Elverum hjemme i den fjerde semifinalekampen, og dermed er sesongen over for de gule og blå fra Dalen.

Fyllingen tapte 34-36 mot Elverum hjemme i den fjerde semifinalekampen, og dermed er sesongen over for de gule og blå fra Dalen. Foto:

Fyllingen har i sluttspillet gått tilbake til å ta ut keeper når de selv har ballen, og spille syv mot seks. Det gir en del enkle mål til motstanderen de gangene Fyllingen feiler i angrep, men Ferkingstad mener ikke det var hovedproblemet i går.

Personlige feil

– Nei, her synes jeg vi svikter i etablert forsvar. Selv om vi spiller syv mot seks, skal vi klare å holde dem til langt færre baklengs enn dette. Spesielt i 1. omgang lot vi dem få for mange, sier siddisen.

Laber stemning på benken.

Laber stemning på benken. Foto:

Det var spennende helt til 34-34, men en satt med en følelse av at Elverum hadde mest roen. Noe som også viste seg til slutt.

– De får masse mål på piss. Det er for mange personlige feil, oppsummerer Leander Myklebust Seime.

Fakta

Fyllingen - Elverum 34-36 (20-23)

4. semifinale sluttspill håndball menn, Framohallen. Dommere: Lars Jørum , Håvard Nystad Kleven. 1023 tilskuere.

Fyllingen: Zivojin Ilic, Tord Vårdal - Iben Hvidsten, Mario Matic 4, Boris Resovsky, Fredrik Mossestad 4, Jacob Weidemann 5, Marius Ferkingstad 2, Andreas Ungesson 1, Inge Aas Eriksen 8, Leander Myklebust Seime 7 (3 str.), Thomas Haugland 2, Marcus Soltvedt 1.

Toppscorer Elverum: Alexander Westby 7 (4 str.).

Utvisninger: Fyllingen 4x2 min., Elverum 1x2 + rødt kort.

Elverum videre med 3-1 i kamper.

Artikkeltags