Det er avisen Varden som fredag melder at Odd vil ha Branns Gilli Rolantsson.

Brann har for mange utlendinger i stallen, og all den tid færøyingen har takket nei til ny kontrakt fremstår han som det heteste alternativet til å bli vraket fra den endelige kamptroppen til rødtrøyene.

Odd-trener Dag Eilev Fagermo vil ikke kommentere interessen for Gilli Rolantsson, men sier han er ute etter en ny ving. Heller ikke daglig leder i Odd, Einar Håndlykken, vil uttale seg om den påståtte interessen. 

Eurosport skriver at de har pratet med Rune Soltvedt, og at han bekrefter at de har fått en henvendelse fra Odd om Rolantsson. Til BA sier Soltvedt at han ikke vil kommentere interessen fra Odd. Han vil heller ikke si om Tromsø fortsatt er interessert i Rolantsson.

– Vi har fullt fokus på Ranheim-kampen. Det er det eneste vi tenker på nå, sier Soltvedt til BA.

En som har uttalt seg om Gilli Rolantsson er Torgeir Børven. Han meldte som kjent nylig overgang fra Brann til Odd, og mener Gilli ville vært en strålende signering for Skiens-laget.

– Rólantsson har en bra fysikk og er rask, men i tillegg er han meget treningsvillig og en veldig profesjonell spiller, sier Børven til Varden.