Storhamar vil hente Fana-profil

Emilie Hovden er ønsket i flere klubber før neste sesong.

Emilie Hovden er ønsket i flere klubber før neste sesong. Foto:

Flere klubber ønsker Fanas Emilie Hovden (22) neste sesong. En av klubben er medaljekandidaten Storhamar.

DEL

22-åringen er en av flere spillere som Fana har fått henvendelse på med tanke på neste sesong. Verken Hovden eller trener Erlend Lyssand vil si hvilke klubber det dreier seg om, men BA vet at to av klubbene som ønsker kantspilleren neste sesong er Storhamar og Molde.

Det skal også være interesse for klubbens høyre bakspiller, Celine Solstad. Den skal komme fra Gjerpen, som rapporteres å slite kraftig med økonomien. Det gjør skienslaget også på tabellen. Der de er på sikker plass, men bare ett poeng foran Fana på jumboplassen.

Stusser over enkelte

– Det er selvsagt hyggelig at det er klubber som er interessert i meg, men det er ikke det som er fokuset mitt nå, sier Hovden.

– Mitt eneste fokus nå, er kampen mot Tertnes. Etter den, kommer kampene på løpende bånd, legger hun til.

Treneren hennes er heller ikke redd for at 22-åringen, eller de andre spillerne andre klubber viser interesse for, skal miste fokuset i serieinnspurten.

– Nei, men jeg syns det er litt rart at det er klubber fra samme sted på tabellen som viser interesse for våre spillere nå, innrømmer Erlend Lyssand.

Viktige kamper

Både Lyssand og Hovden mener at poeng mot Tertnes onsdag i Fana Arena vil være en bonus i kampen for å overleve i eliteserien.

De kampene som kommer etterpå blir mye viktigere. Da venter Rælingen (borte), Skrim (hjemme), Oppsal (hjemme), Molde (borte), Byåsen (hjemme) og Gjerpen (borte).

Tertnes kan fort få en ren bronsefinale mot Fredrikstad nest siste serierunde.

Artikkeltags