Fyllingen mistet medaljesjansen

FyllingenBergen - Elverum 1omg

FyllingenBergen - Elverum 1omg Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Fyllingen tapte 28-35 hjemme mot Elverum. Det betyr at gultrøyene ikke kan vinne medalje i serien denne sesongen.

DEL

Det ble en jevnspilt og fartsfylt 1. omgang da Fyllingen fikk besøk av Elverum onsdag kveld. Fyllingen kjempet for å klare medaljer, mens Elverum kjempet om seier i grunnserien.

Lagene fulgte hverandre som skygger de første 30 minuttene. Bakspiller Kasper Gudnitz scoret fem mål i 1. omgang, men gultrøyene klarte aldri å få noen luke ned til Elverum.

Lagene gikk til pause på stillingen 15-14.

Elverum tok kommandoen

Ti minutter ut i 2. omgang ble det for første gang litt avstand mellom lagene, da Elverum scoret tre strake mål og gikk opp i en tremålsledelse.

Zivojin Ilic ble byttet inn som keeper for Tord Vårdal mot slutten av 1. omgang og hadde noen gode redninger, men alt i alt ble det litt for lite redninger for Fyllingen i kampen.

Fyllingen-trener Andreas Gjeitrem var flere ganger tydelig irritert på dommerne. Det hjalp ikke på humøret at Alexander Westby sendte gjestene i ledelsen med fem mål elleve minutter før slutt.

Da tok Fyllingen timeout.

Fyllingen-rot

Fyllingen rotet noe fryktelig i denne perioden, og etter flere helt unødvendige balltap og enkle baklengsmål lå de plutselig syv mål bak.

I forrige hjemmekamp mot Drammen snudde Fyllingen kampen til seier i sluttminuttene, men mot Elverum var de aldri i nærheten.

Gjestene hadde full kontroll de siste minuttene, og vant til slutt med syv mål.

Tapet betyr at Fyllingen falt ned til 5.-plass på tabellen, og mistet sjanse på medalje i grunnserien.

Fyllingen spiller siste seriekamp borte mot Bækkelaget på søndag. Deretter venter sluttspillet. Da må Fyllingen spille vesentlig bedre enn i de to siste kampene.

Artikkeltags