Fyllingen ute av sluttspillet

Fyllingen er ute av sluttspillet.

Fyllingen er ute av sluttspillet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Tapte 34-36 mot Elverum hjemme i den fjerde semifinalekampen.

DEL

FRAMOHALLEN: Det er rock 'n roll når Fyllingen spiller sluttspill, så også i Framohallen mandag. De gule og blå tar ut keeper og spiller 7 mot 6 utespillere så ofte de kan, noe som gir masse mål begge veier.

Etter ti av de 60 minuttene en håndballkamp varer, sto det 10-8 til Fyllingen. Hadde lagene fortsatt scoringshyppigheten, hadde de endt på 60-48!

Elverum tok over

Det måtte jo roe seg litt, og dessverre for Fyllingen var det gjestene fra Elverum som tok over da kampen kom inn i et mer normalt tempo. Ved en utvisning til hjemmlaget kom de opp på siden til 10-10, og fra 14-14 hadde de initativet.

Fyllingen kom seg igjen ajour på 17-17, men til pause var det bortelaget som ledet med tre mål, stillingen ved halvtid var 20-23.

Fem på rad

Like etter pause fikk Leander Seime en tominutter, og Elverum gikk for første gang i kampen opp i en firemålsledelse, 22-26. 

Men Fyllingen tok et krafttak, scoret fem strake, og var plutselig i ledelsen igjen med 27-26!

Med litt over halvspilt 2. omgang ledet Fyllingen 30-28, men så glapp det. Elverum, Norges beste lag de siste årene, fikk gå rett opp i 30-32.

Elverum begynte virkelig å bearbeide Fyllingen mot slutten av kampen, de spilte lange angrep og fikk som oftest åpningene de trengte til slutt.

Fyllingen ga ikke opp, Inge Aas Eriksen utlignet til 34-34 med tre minutter igjen. Men det skulle ikke holde, Elverum hadde rutinen og roen, og vant til slutt 34-36.

Dette var Elverums tredje seier i beste av fem-serien. Dermed er de klar for finale, og sesongen er over for Fyllingen. 

Artikkeltags