Fyllingen henter muskelbunt fra TIF Viking

Sindre Aho blir Fyllingen-spiller fra og med neste sesong.

Sindre Aho blir Fyllingen-spiller fra og med neste sesong. Foto:

Vestfoldingen Sindre Aho (21) har de to siste sesongene herjet for 1.-divisjonslaget TIF Viking. Nå tar han steget opp i eliten.

DEL

 – Vi har fulgt med ham hele veien, og er sikre på at timingen er rett for å løfte ham opp igjen på det øverste nivået nå. Vi får en spiller som har modnet mye og kommer med vanvittig engasjement og lidenskap til spillet, sier daglig leder i FyllingenBergen, Vidar Gjesdal.

Bakspilleren har en fortid i Runar Sandefjord, Falk og ØIF Arendal. Han er dermed ikke ukjent med nivået i eliteserien. Han har også 119 mål på 52 aldersbestemte landskamper for Norge.

Aho har scoret 86 mål (ti av dem syvmetere) på 17 seriekamper denne sesongen for TIF Viking, 14. mest i serien. Han står totalt med 148 mål for byens nest beste håndballherrer.

– Det skal bli spennende å komme tilbake til eliteserien igjen, tidspunktet føles helt riktig nå. Jeg velger Fyllingen fordi jeg tror det er en fin plass for meg å utvikle meg videre som spiller, sier han.

– Vi får en spiller som kommer til å tilføre oss en god del duellstyrke i det offensive spillet. Vi har også fått et godt inntrykk av ham som en person som stiller store krav til seg selv og er villig til å legge ned mye arbeid for å nå sine mål, sier Fyllingens assistenttrener Fredrik Ruud.

Aho har signert en avtale ut 2021.

Artikkeltags