Fyllingen - Arendal 23-24: Fyllingen vant en dramatisk kamp borte mot ØIF Arendal for en uke siden. Returkampen i Framohallen ble nesten like dramatisk, men denne gangen var det Arendal som gikk seirende ut av duellen.

Dermed må lagene møtes til en tredje og avgjørende kamp for å avgjøre hvem som går til semifinalen i sluttspillet.

Dette er ekstra dårlig nytt for Lunde: Han måtte vinne for å redde bryllupet! 

Kladdet etter god start

Fyllingen fikk en god start på kampen med 2-0-ledelse etter mål av playmaker Mario Matic og kantspiller Fredrik Mossestad.

Men utover omgangen begynte angrepsspillet å kladde, akkurat som i store deler av den første kvartfinalekampen mellom lagene. Det var ofte de to små og kjappe Julius Lindskog-Andersson og Mario Matic som sto bak det offensive spillet for Fyllingen i den første omgangen. Men i mål hadde Fyllingen en meget god Kristijan Jurisic, som med flere gode redninger sørget for at Arendal aldri fikk noe forsprang.

Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele den første omgangen. Til pause var stillingen 12-11 i favør Fyllingen.

God start på 2. omgang

Fyllingen fikk en god start også på den 2. omgangen. Seks minutter ut i omgangen var ledelsen økt til fire mål, godt hjulpet av tre scoringer fra lagets storscorer Lindskog-Andersson.

Men så begynte gjestene å spise inn forspranget, sakte, men sikkert. Med ti minutter igjen av kampen var lagene like langt, 19-19.

Nervepirrende avslutning

Med åtte minutter igjen av kampen, på stillingen 19-20, begynte Fyllingen å spille syv mot seks i angrep, et trekk de har lyktes bra med tidligere i sesongen – men som like fullt er en dristig taktikk.

ØIF Arendal var effektive i angrep de siste minuttene av kampen, men Fyllingen klarte så vidt å holde følge.

Ett minutt før slutt sendte Josip Vidovic gjestene i ledelsen med ett mål, før Fyllingen mistet ballen i det påfølgende angrepet.

Avgjørelsen kom da August Pedersen økte ledelsen til to mål 20 sekunder før slutt.

Kampen endte til slutt 23-24.

Jurisic ble kåret til hjemmelagets beste spiller.