Fyllingen tapte mot serielederen

Andreas Geitrem måtte se laget sitt tape mot Arendal.

Andreas Geitrem måtte se laget sitt tape mot Arendal. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Fyllingen leverte en god kamp hjemme mot Arendal, men måtte gi tapt i sluttminuttene.

DEL

Fyllingen har vært gode hjemme denne sesongen, men gikk på sesongens første hjemmetap mot Elverum sist gang det var kamp i Framohallen.

Eliteserien har som kjent hatt en liten pause som følge av håndball-EM for herrer i januar, og startet opp igjen forrige søndag. Da gikk Fyllingen på et braktap mot borte mot Kolstad. Da serieleder Arendal kom på besøk onsdag kveld var det duket revansje.

Forrykende 1. omgang

1. omgang i Framohallen føk av gårde i et forrykende tempo. Både Fyllingen og serieleder Arendal trykket gasspedalen i bånn, og målane rant inn i begge ender. Det sto 15-16 til pause.

Arendal tok ledelsen med Maximilian Jonsson halvminuttet ut i kampen, før Mario Matic satte Fyllingens første mål et drøyt minutt senere.

Lagene fulgte hverandre tett frem til 7-7, men to tekniske feil og stolpetreff fra Tore Andre Lunde gjorde at Arendal kunne stikke ifra. Det sto 10-7 til gjestene halvveis ut i omgangen.

Fyllingen slet med å hente inn forspranget, og da Fredrik Mossestad i tillegg pådro seg en to minutter så det noe mørkt ut for vertene. Men gultrøyene bet tennene sammen og vant perioden i undertall. Marius Ferkingstad og Mario Matic sørget for at det sto 12-13 på tavlen da Fyllingen ble fulltallig.

Dårlig rytme

Starten av 2. omgang fortsatte i det samme høye tempoet. Hver gang Arendal fikk en luke, klarte Fyllingen å kjempe seg tilbake, men da man hadde muligheten til å ta ledelsen feilet hjemmelaget.

Halvveis ut i 2. omgang sto det 24-22 til Arendal. Fyllingen fikk en mulighet til å kutte ned forspranget da Arendals Maximilian Jonsson gikk på en tominutter, men overtallsperioden tapte de 1-0.

Fyllingen kom inn i en dårlig rytme, og med syv minutter igjen å spille ledet Arendal med fem mål. Den oppgaven ble litt for mektig for hjemmelaget.

De neste fem minuttene klarte ikke Fyllingen å hente inn ett eneste mål på gjestene, og da Marius Ferkingstad gikk på en utvisning to minutter før slutt, måtte Fyllingen avslutte i undertall.

Fyllingen leverte nok en god undertallsperiode, og men det ble 31-35-tap i egen hall.

Artikkeltags