Tolv mål fra Lunde da Fyllingen senket topplag

Tore Andre Lunde scoret tolv mål for Fyllingen.

Tore Andre Lunde scoret tolv mål for Fyllingen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Fyllingen leverte en kruttsterk kamp hjemme mot tabelltreer Halden.

DEL

Halden ledet 4–2 i Framohallen åtte minutter ut i oppgjøret, men tre Fyllingen-scoringer på et drøyt minutt sendte hjemmelaget foran. Nye mål fra Kjartan Johansen, Tore André Lunde og Mario Matic gjorde at vertene fikk en tremålsluke til eliteseriens tabelltreer. Den luken ga de aldri fra seg.

Kristjan Jurisic vartet opp med flere gode redninger mellom stengene, og bidro til at Fyllingen, med Iben Hvidsten i spissen, fikk kjørt kontring på kontring.

I tillegg var Tore Andre Lunde i praktslag. Rogalendingen traff med «alt» han prøvde på, og noterte seg for mektige tolv scoringer.

Halden løftet seg

Fyllingen gikk til pause med en 15-12-ledelse, men var i ferd med å rote vekk ledelsen i starten av 2. omgang. Halden fikk utlignet til 17–17 åtte minutter ut i 2. omgang, men det var også det siste gjestene hadde komme med.

For hjemmelaget kjørte på de neste 15 minuttene, og scoret i åtte av de ti påfølgende angrepene. På det meste skilte det syv mål ned til Halden!

Fyllingen tok gassen litt av pedalen i sluttminuttene, og ga vekk noen gratismål, men det ble til slutt firemålsseier, 32–28. En kruttsterkt resultat av gultrøyene.

Artikkeltags