Enkel seier for Tertnes

Thea Stankiewicz og Tertnes vant enkelt mot tabelljumbo Glassverket.

Thea Stankiewicz og Tertnes vant enkelt mot tabelljumbo Glassverket.

Vant med ti mål over Glassverket.

DEL

Tertnes kjemper for å klare 4.-plassen på tabellen, som sørger for at de ikke kan møte noen av de tre beste lagene i kvartfinalen i sluttspillet.

Blåtrøyene hadde ingen problemer med å vinne over tabelljumbo Glassverket i nest siste seriekamp onsdag.

Allerede etter åtte minutter ledet Tertnes 6–1. Laget sto godt i forsvar, og helt bakerst vartet Marie Davidsen opp med flere gode redninger. Tertnes økte ledelsen gradvis utover omgangen. Til pause ledet de hele 18-6, godt hjulpet av seks mål fra kaptein Celine Sivertsen.

– Jeg er veldig fornøyd med 1. omgang. Vi står konsentrert bakover, har mange redninger og får en del kontringer. Vi er konsentrert i angrepsspillet. Det er ikke så ofte vi har slike omganger hvor ting bare flyter på, sier trener Tore Johannessen.

Timålsseier

2. omgang ble aldri spennende. Tertnes lå ti-tolv mål foran hele veien. Midtveis ut i omgangen hadde Tertnes-kaptein Sivertsen like mange mål som hele Glassverket til sammen.

Tertnes vant til slutt kampen 31–21.

– Vi fortsetter noenlunde greit det første kvarteret i 2. omgang. Men avslutningen på kampen er jo... En kamp vi vinner med 10 mål kunne vi vunnet med 15. Det gjør at vi sitter igjen med en helt elendig følelse etterpå. Det er helt unødvendig slik vi opptrer på slutten. Greit at vi prøver på en del ting vi ikke er helt trygg på i angrep, men vi må gjøre jobben bakover, sier Tore Johannessen.

Madeleine Hilby ble kåret til Tertnes sin beste spiller.

Det gjenstår én kamp av seriespillet. Neste onsdag reiser Tertnes til Trondheim for å spille mot Byåsen.

Kampfakta

Tertnes-Glassverket 31–21 (18–6)

Eliteserien håndball, kvinner. Haukelandshallen, 455 tilskuere. Dommere: Christoffer Fjeldskår og Tim-Nicolai Fjellvang.

Tertnes: Marie Davidsen, Josefine Gundersen Lien – Bodil Sørheim 3 mål, Celine Sivertsen 10, Julie Lygren 3, Vilde Ingeborg Johansen 1, Mina Mjærum 1, Madeleine Hilby 5, Caroline Aar Jacobsen 1, Malene Bergset, Tina Abdula 2, Thea Stankiewicz 4, Karoline Fantoft 1.

Utvisninger: Begge lag 2x2 minutter.

Artikkeltags