Stjernen er tilbake!

Linn Gossé, her i 2014 for Tertnes, er nå tilbake i klubben bærumsjenten ble god i.

Linn Gossé, her i 2014 for Tertnes, er nå tilbake i klubben bærumsjenten ble god i. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Linn Gossé (32) vender «hjem» igjen. – Har trent på meg belastningsskade allerede!

DEL

Kantspilleren med 32 A-landskamper for Norge har skrevet under en toårskontrakt med Tertnes.

Etter endt proffkarriere i utlandet vendte hun for snaut tre år siden tilbake til Bergen, men overrasket de fleste med å signere for det hardtsatsende 1.-divisjonslaget TIF Viking i stedet for Tertnes. Det gjorde hun sammen med Stine Lund Andreassen.

– Jeg er ikke ferdig!

Sistnevnte har lagt opp, men Gossé er langt ifra ferdig på parketten. Etter bråket og nedrykket til 2. divisjon (!) i TIF Viking denne sesongen, skriver hun endelig under for Tertnes igjen.

– Det var tungt i Viking, men da bestemte jeg meg for at det ikke var måten å avslutte karrieren på. Jeg er ikke ferdig med håndballen. Dette føles bare riktig, sier en smørblid Gossé til BA.

– Jeg er ikke på det nivået som da jeg forlot Tertnes, men jeg skal trene knallhardt fremover for å komme opp mot det. Jeg har allerede trent på meg en overbelastning i kneet, humrer hun.

– Jeg vet jeg har mye jobb foran meg, men jeg er ekstremt motivert!

Treneren jubler

Trener Tore Johannessen, som mister profiler som Marie Davidsen, Kjerstin Boge Solås og Vilde Johansen til utenlandseventyr etter sesongen, jubler. Naturlig nok.

– Vi får verdifull erfaring inn i gruppen. Nå forsvinner noen av profilene våre, og da er det greit å kunne fylle opp med noe annet enn unge spillere.

– Hvordan fikk du landet Gossé denne gang?

– Nei, det var ikke så vanskelig! Hun har hatt noen sesonger nå hvor hun ikke har fått vist seg frem på noen måte. Jeg tror hun holder samme nivået rent fysisk som da hun dro herfra, og håndballferdighetene har det aldri vært noe problem med. Vi får en kreativ spiller som kan være med og utvikle spillet vårt videre, sier Johannessen.

Det blir heller ingen dyr løsning for Tertnes. Gossé skal også bidra i junioravdelingen i breddeavdelingen i Tertnes, som er adskilt fra toppsatsingen.

Johannessen og Gossé har hele veien hatt et tett og godt forhold.

– Vi har snakket sammen hele veien. Selv om hun ikke var i Tertnes, er Linn en naturlig person å snakke om håndball med, sier Tertnes-treneren.

Artikkeltags