– Helt ubeskrivelig

Karoline Fløysand Vollan fra Tertnes hever stolt pokalen med laget.

Karoline Fløysand Vollan fra Tertnes hever stolt pokalen med laget. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Karoline Fløysand Vollan kunne heve pokalen etter å ha vunnet finalen i Norway Cup.

DEL

Endelig vant Tertnes sine J16-jenter Norway Cup. De har vært med to ganger tidligere, men har aldri tapt en kamp. De to gangene de var med tidligere røk de ut på myntkast.

Derfor var det ekstra godt å slå Lyn 1-0 i finalen.

– Dette er helt ubeskrivelig. Jeg kommer til å være glad i mange måneder. Vi har vunnet Norway Cup, skriker superjentene til Tertnes.

NERVØSE JENTER
Kapteinen Karoline mottok pokalen på scenen på Ekebergsletta. Hun forteller at hele laget var nervøs før kamp. De kom tross alt på TV.

– Alle måtte på do flere ganger før kampen. Dette er stort, og når vi i tillegg vinner så er det bare helt vilt, sier Karoline.

Tertnes dominerte første omgang, men slet med å finne nettmaskene. Til slutt fikk Sandra Klausen hull på byllen for de blå. Det ble kampens eneste mål.

– Det var helt utrolig å se den gå i mål. I tillegg jobbet vi steinhardt etter målet, og slapp dem ikke til, sier matchvinneren.

GIR ALT
Sandra måtte byttes ut etter scoringen. Hun forteller at hun sliter med pusten hvis hun gir alt. Noe alle gjør i en finale.

– Det var spennende å se kampen fra siden, men når vi vinner så er det samme hvem som spiller, sier hun.

BANENS BESTE
Tertnes sin landslagsspiller Lisa Naalesund ble kåret til banens beste spiller under finalen. Hun trodde ikke at akkurat hun skulle vinne den prestisjetunge prisen.

– Det var veldig overraskende, men det utrolig artig. Det gir mersmak, sier Lisa og smiler.

Artikkeltags