Holmvik i aksjon

Foto:

Artikkelen er over 10 år gammel

Branns nyervervelse Bjørnar Holmvik spilte futsal for Fyllingsdalen i går.

DEL

Men det var ikke Holmvik som stjal oppmerksomheten. Fyllingsdalens Jahn-Ove Wiik ble dopingtestet etter den første kampen.

– Det er vel et signal de sender ut om at nå som vi er kommet inn under fotballforbundet, blir vi tatt mer seriøst. Jeg synes det er veldig positivt at de gjør det, sier Wiik.

Da fikk det ikke hjelpe at det tok sin tid å få ut de nødvendige dråpene. Wiik spiller fotball for Åsane i 2. divisjon til vanlig, og har også erfaring fra 1. divisjon med Løv-Ham. Det er likevel første gang han har blitt dopingtestet i løpet av karrieren. Lagkamerat Steinar Guvåg måtte også inn til kontrollørene.

HOLMVIK DEBUTERTE: – Det er blitt en mer seriøs ramme rundt hele futsalen i Norge med denne serien i forbundsregi. Dopingtestene er bare en del av det, mener 26-åringen.

Wiik har spilt futsal ved siden av fotballen i flere år, og har sett en enorm utvikling i sporten.

– Flere av spillerne på laget vårt trener bare futsal, mens jeg blir med når fotballsesongen er over, forteller han.

Eliteserien i futsal består av ti lag med seks spillehelger, der lagene spiller tre kamper per helg. I midten av februar avsluttes den nye ligaen i Askøy Forum. Flere kjente fotballspillere, som Vålerengas Daniel Fredheim Holm og Mohammed «Moa» Abdellaoue, er med i ligaen. Brann nyervervelse Bjørnar Holmvik spiller for Fyllingsdalen, og fikk sin debut for bergenslaget i går.

TAP: Fyllingsdalen, som har målsetting om å komme blant de tre beste lagene i serien, tapte sin første kamp mot Bogstadveien 3-4.

– Utrolig surt å begynne med et tap. Starten var ikke bra, men utover i kampen kom vi tilbake, og hadde kontroll frem til slutten av kampen. Da raknet det for oss, og 19 sekunder før slutt kom vinnermålet deres, sier Wiik.

Senere på kvelden måtte de Harstad i sin andre kamp. Det endte med stillingen 6-11 til Harstad. I dag spiller laget helgens siste kamp mot Vegakameratene.

Artikkeltags