Gå til sidens hovedinnhold

Mohn spytter i for ny hall på Sotra

Artikkelen er over 4 år gammel

Sotra SK beskriver bidraget fra Trond Mohn som «vesentlig». Hall til 50 millioner står på trappene.

Det er Vestnytt som melder at turnhallen på Straume kan bli en realitet. Daglig leder i Sotra Sportsklubb, Dag Christensen, håper nå at idrettsparken som har poppet opp i området skal bli enda større.

– Bidraget fra Trond Mohn er vesentlig, sier han til avisen.

Klyngen vil nå bestå av Sotra Arena – en innendørs idrettshall med plass til 4.000 tilskuere, en innendørs fotballbane Brann blant annet har brukt mye på vinterstid, flere fotballbaner og den nye turnhallen.

Hallen vil ha turnapparater installert permanent, men vil være til god nytte for alle idrettsutøverne i området. Turnapparatene og hallen generelt kan brukes til skadeforebygging og fysisk trening.

– En får styrket muskulaturen og minsket risikoen for skader. Turnhallen gir oss bedre anledning for slik trening, sier han til Vestnytt.

Les også

Sauerland planlegger stevne i Norge

Hallen vil koste rundt 50 millioner kroner å realisere, og bygges mest sannsynlig på deler av en av dagens fotballbaner. Den vil være 1500 kvadratmeter stor.

Byggingen er også et resultat av nært samarbeid mellom giganten Sotra SK og Sotra Turn. Idrettslagene vil nå snakke om sammenslåing. Ifølge Vestnytt vil en ny klubb ha rundt 3000 medlemmer.

Kommentarer til denne saken