Nestenflause mot bunnlaget

Bergen Hockey holdt det på å ryke mot bunnlaget Moss lørdag! Men Philip Åman scoret tre, og Bergen vant 5-4.

Bergen Hockey holdt det på å ryke mot bunnlaget Moss lørdag! Men Philip Åman scoret tre, og Bergen vant 5-4. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Bergen Hockey kommer seg ikke ut av blindgaten. Lørdag kom de under 0-3 mot bunnlaget Moss før de våknet. Bergen vant til slutt 5-4 etter straffeslag.

DEL

Moss har vært bunnlaget i 1. divisjon hele sesongen, Bergen slo dem 10-1 på hjemmebane 8. oktober.

Lørdag var bergenserne på besøk hos «Kråkene», som på toppen av alt har mistet flere spillere i løpet av julen på grunn av økonomiske problemer. Likevel kom Bergen under 0-3 i 1. periode!

– Det skal jo ikke skje. De har vel tre skudd, og scorer på alle tre. Vi var uheldige på det første, men ellers er det bare slurvete av oss. Og som vanlig score vi ikke selv på de sjansene vi skaper, sukker Philip Åman.

«Samme gamle leksen» for byens ishockeykrigere altså, som ikke kommer seg ut av det forferdelig blindsporet de kom inn i før jul. Men mye takket være nettopp Philip Åman ble de ikke helt fornedret i Moss i går. De kom tilbake og reddet 4-4 etter full tid. Spilleforlengelsen ga ingen mål, så da ble det «straffekonk». Straffer er ikke like enkelt i ishockey som i fotball, det var bare Bergens kaptein Sebastian Kjos som nettet da lagene fikk tre forsøk hver. Dermed 5-4, og to poeng til Bergen.

– Åpningen er en katastrofe, men jeg er dritfornøyd med hvordan vi kommer tilbake, sier trener Pål Erik Glomasaas. Lagene møtes igjen søndag.

Artikkeltags