Reiser 100 mil til hjemmekampene i Bergen!

Keeper og bergenser Steffen Skjold Fløholm bor i Narvik, men spiller kamper for BIK. Ifølge Fløholm er det klubben som betaler for flybillettene.

Keeper og bergenser Steffen Skjold Fløholm bor i Narvik, men spiller kamper for BIK. Ifølge Fløholm er det klubben som betaler for flybillettene. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Keeper Steffen Skjold Fløholm reiser helt fra Narvik for å spille hjemmekamper med BIK. Denne helgen fikk han lite å gjøre.

DEL

BERGENSHALLEN: Bergen Ishockeyklubb (BIK) hadde problemer på keeperplass i starten av sesongen, og i midten av november ble bergenseren Fløholm hentet på lån fra Narvik Ishockeyklubb. Til hjemmekampene i Bergenshallen har han dermed en reisevei på ganske nøyaktig hundre mil!

– Ja, men det er greit. Det er ikke så mange kamper. Jeg tar fly, så det er fort gjort. Det er bedre enn å ta buss, ler han.

25-åringen har spilt seks kamper for Bergen Ishockeyklubb i vinter, men skal bare spille to kamper til før han spiller siste del av sesongen for Narvik i 1. divisjon. Der er han bosatt med jobb og familie.

Storseiere i helgen

Fløholm fikk det svært rolig i mål denne helgen, da Bergen Ishockeyklubb vant hele 12–1 lørdag og 16–1 i går mot et svekket Haugesund-lag.

– Det er trist at de kommer med åtte spillere. Det ble altfor enkelt. De var slitne fra lørdag, så det var ikke så mye å skryte av egentlig. Vi gjør det vi skal og litt til, sa Fløholm etter 16-1-seieren søndag.

– Hvordan er det å stå bakerst der?

– Stille og rolig. Det er kjedelige perioder, men det ble da litt å gjøre, smiler BIK-keeperen.

Ett poeng bak kvalik

BIK har vunnet åtte av de ni siste kampene i 2. divisjon, og ligger for øyeblikket bare ett poeng bak 2.-plassen som gir kvalifisering om opprykk til 1. divisjon. Moss og Storhamar 2 på de to øverste plassene har derimot to kamper mindre spilt.

– Vi vil spille i 1. divisjon, men prioriteten er å stabilisere situasjonen i klubben, sier spillende trener Eduard Hartmann.

Fakta

Bergen - Haugesund 16-1

2. divisjon ishockey, menn.

Bergenshallen, ca. 150 tilskuere.

Målscorere Bergen: Morten Hauge Solheim, Fredrik Sognnes (2), Eduard Hartmann (3), Marek Mertel (3), Lars Magnus Andersson (2), Jørgen Fløholm, Daniel Brandshaug, Eirik Mørk, Sebastian Forberg og Daniel Fure.

Artikkeltags