Herlig BIK-helg for Syversen Olsen

Robin Syversen Olsen (nr. 90) var meget god for et BIK-lag som tok full pott mot Furuset i helgen.

Robin Syversen Olsen (nr. 90) var meget god for et BIK-lag som tok full pott mot Furuset i helgen. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Robin Syversen Olsen har hatt en drømmehelg, og søndag vant BIK nok en gang.

DEL

– Det var veldig viktig for meg å få en god start her i Bergen. Jeg føler at ting fungerte bra i helgen, men jeg har enda mer å vise frem, forsikret Robin Syversen Olsen.

Søndag ble østfoldingen nok en gang kåret til kampens beste spiller, da BIK slo Furuset 6-5.

Hat trick snudde kampen

Etter overkjøringen av Furuset på lørdag, var det et tafatt BIK som møtte publikum i Bergenshallen søndag.

– Vi tok nok dessverre litt lett på det i starten. Det hadde nok noe med at vi var overlegne i den første kampen, men det viser bare at vi ikke har råd til å slippe oss ned et par hakk, mente Syversen Olsen.

I den andre perioden var det et helt annet lag som entret isen, og 24-åringen ble det store midtpunktet i Bergenshallen med sitt hat trick på noen få minutter.

– Det er ikke hver dag man scorer hat trick, så det var veldig morsomt, sa han.

– Vi ble enige i pausen om å bare gå tilbake til det enkle, og det fungerte veldig bra, forklarte Syversen Olsen.

Etter en god åpningshelg har han troen på en fin sesong for et ungt BIK-lag.

– Jeg tror ikke at noen skal forvente kvalik i år, men det betyr ikke at det ikke er mulig. Med en optimal sesong, kan alt skje, mener han.

– Viser bredde i stallen

BIK-trener Pål Erik Glomsaas er ikke overrasket over poengplukkingen til Syversen Olsen.

– Jeg er overhodet ikke overrasket over at Robin presterer fra første stund. Han har vist på trening at han kommer til å plukke mange poeng utover sesongen.

Og selv uten viktige spillere som Jon Magnus Haaland og Marek Mertel, kunne Glomsaas smile over nok en seier mot Oslo-laget.

– Jeg synes vi viser her at vi har god bredde i stallen. Vi har blant annet en unggutt i Jørgen Fløholm, som kommer inn og gjør en kanonjobb i fraværet av Haaland, mente han.

Glomsaas var derimot ikke fornøyd med helgens forsvarsspill, og varsler taktiske endringer foran bortekampene mot Narvik.

– Det at vi slipper inn ni mål på to kamper bekymrer meg litt, så vi skal gå over til soneforsvar for å demme opp mot truslene til Narvik.

– Samtidig så lærer vi mye av kamper som denne, der vi først havner under, og så må vi ri i land seieren på slutten av kampen, fortsatte Glomsaas.

Han er ikke i tvil om at den gode starten kan være med på å definere sesongen til BIK.

– Vi har et ganske nytt lag i år, så jeg tror det er viktig at vi viser både oss selv og publikum at vi kan spille god hockey!

Artikkeltags