– Det var fem seiere for oss i dag

BIK vant med to mål borte mot Furuset på lørdag. BIK ligger nå på 4. plass, men har like mange poeng som både 2. og 3.-plassen.

BIK vant med to mål borte mot Furuset på lørdag. BIK ligger nå på 4. plass, men har like mange poeng som både 2. og 3.-plassen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

BIK-trener Pål Erik Glomsaas strålte som en sol etter lørdagens BIK-seier. Sjekk hvordan det gikk med de lokale lagene denne lørdagen.

DEL

Smørblid etter BIK-seier

ISHOCKEY: Bergen-trener Glomsaas var smørblid etter lørdagens 3-5-seier borte mot Furuset.

– Det var ikke bare én seier for oss i dag, det var faktisk fem seiere. Alle resultatene gikk vår vei, og vi ligger nå på delt 2. plass, og med seier i morgen kan vi kapre 2.-plassen alene. Og ikke minst kan vi sette oss i en posisjon til å spille den viktigste kampen i Bergen på ti år hjemme mot Narvik i det jeg kaller en tentamen i forhold til å ta kvalikplassen, sier en oppstemt BIK-trener.

Lørdagens kamp mot Furuset var ingen høydare fra BIK sin side, men for en gangs skyld var Bergens-laget mest effektive og fikk med seg en viktig borteseier.

– Dette er en offensiv og sterk gjeng. Det var lagmoralen som vant tre poeng for oss i dag, smiler Glomsaas.

Nå venter en ny kamp borte mot Furuset på søndag. Bergenserne ligger på 4.-plass i serien med samme poengsum som Ringerike og Narvik på de to plassene over dem.

Nyborg slo bunnlaget

VOLLEYBALL: Nyborgs volleyballherrer vant enkelt 3-0 over bunnlaget i eliteserien, Kristiansund, på bortebane. Nyborg vant det første settet 25-10, men det ble jevnere i 2. sett.

Bergenslaget dro det likevel i land med 27-25, og det siste settet endte med 25-21-seier. Nyborg ligger på 4.-plass i eliteserien etter seieren på Nordmøre.

Søndag spiller Nyborg en ny bortekamp. Da venter laget på nest siste plass i serien, Koll, på bergenserne. Vinner laget den kampen, kan de komme opp på tolv poeng. Det samme som serieleder NTNUI har.

To tap for Krohnsminde

FUTSAL: Krohnsmindes futsallag i eliteserien spiller serierunde i Oslo denne helgen. Det har ikke gått bra så langt for laget, som spiller sin første sesong på øverste nivå.

Fredag ble det 2-4-tap mot vertene KFUM Oslo, og i går ble det stortap 1-12 mot Nordpolen. Kim Ravnanger scoret målet for bergenserne, som må klare seg uten blant andre Tim Nilsen og Branns Kristoffer Larsen denne serierunden.

Solveig Mildestvedt laget 22 poeng da Ytrebygda tapte  67-76 borte mot tabelltreer Asker.

Solveig Mildestvedt laget 22 poeng da Ytrebygda tapte 67-76 borte mot tabelltreer Asker. Foto:

Krohnsminde ligger på nest siste plass i serie, med tre poeng etter seks kamper. Søndag møter Krohnsminde bunnlaget Nidaros, som står uten poeng i serien så langt.

Damene tapte og herrene vant

BASKETBALL: Solveig Mildestvedt og Ytrebygda tapte 67-76 borte mot tabelltreer Asker i basketballens Kvinneliga. Mildestvedt laget 22 poeng for Ytrebygda, som ligger på sist i ligaen med null poeng. Perioderesultatene var (Asker nevnt først) 12-10, 20-24, 27-11 og 17-22. Ytrebygda har en ny bortekamp søndag. Da venter Høybråten, som ligger på plassen over Ytrebygda, og har en seier så langt i sesongen.

Gimle-trener Audun Eskeland kunne glede seg over 93-87-seier over Kongsberg i BLNO. Bergenserne kom tilbake med en solid sluttspurt, etter at de lå under ved halvspilt kamp. Perioderesultatene var 24-29, 12-22, 31-18 og 26-18. Daniel Mathias Berg ble beste poengplukker for Gimle med sine 31 poeng. Laget ligger på 8.-plass i ligaen.

Frøyas basketherrer tok en solid borteserier mot Asker 77-71, og klatret opp på 4.-plassem i BLNO. Juris Umbrasko laget 21 poeng i kampen. Perioderesultatene var (Asker nevnt først) 14-12, 13-20, 26-19, 18-26. Søndag venter nok en bortekamp for Frøya. Da er det Bærum som venter.

Artikkeltags