Gå til sidens hovedinnhold

Karadas til Tyrkia

Artikkelen er over 12 år gammel

Brann og den tyrkiske klubben Kasimpasa er enige om en overgang for Azar Karadas. Overgangssummen antas å være på 2,5-3 millioner kroner.

Branns Azar Karadas drar søndag til Tyrkia for å forhandle om sin personlige avtale med klubben Kasimpasa Spor Kulübü. Klubbene skal allerede ha kommet til enighet om en overgang, melder brann.no.

Karadas skulle egentlig vært med Brann-troppen til Kristiansand for kampen mot Start søndag kveld, men reiser i stedet til Tyrkia.

– Klubbene er kommet til enighet om en overgang. Han skal nå forhandle om sin personlige avtale. Dersom Azar blir enig, vil han forlate Brann før overgangsvinduet stenger 31. august, sier sportslig leder Roald Bruun-Hanssen til brann.no.

Det betyr at en avtale vil måtte komme i havn senest i løpet av mandag.

NYOPPRYKKET: Kasimpasa er nyopprykket til den tyrkiske toppdivisjonen Süper Lig. De har innledet årets sesong med tre strake tap, og ligger foreløpig på en nest sisteplass på tabellen. De ønsker derfor å styrke laget.

Karadas, som har tyrkiske aner, sier til brann.no at han ikke tar det for gitt at en overgang går i boks, men at han er spent på hva denne turen vil ende med.

Etter det BA erfarer vil prislappen på Karadas ligge på mellom 2,5-3 millioner kroner.

Karadas returnerte til Brann høsten 2007. Samme høst ble Brann seriemester for første gang på 44 år. Eidaren markerte seg raskt som superinnbytter, og scoret fire seriemål på åtte kamper høsten 2007.

Tidligere i karrieren har Karadas spilt for Rosenborg, Benfica, Portsmouth og Kaiserslautern. Karadas debuterte for Brann i 1999.