– Kjipt at det skjer på denne måten

Uavgjort ville uansett ikke holdt for Fyllingen, men her glipper alt håp når keeper Svein Erik Jensen tabber seg ut og lager 0-1.

Uavgjort ville uansett ikke holdt for Fyllingen, men her glipper alt håp når keeper Svein Erik Jensen tabber seg ut og lager 0-1. Foto:

Artikkelen er over 10 år gammel

Fyllingens 2. divisjonseventyr er over for denne gang.

DEL

Fyllingen har vært en del av 2. divisjon siden 1997.

Til neste år venter 3. divisjonsspill på laget som har vært relativt gode hjemme, men ekstremt svake på bortebane denne sesongen.

Det ledet til et trenerskifte i høst, der Tommy Kolseth ga ansvaret videre til Kjetil Knutsen.

Dette har altså ikke gitt de nødvendige resultatene.

KEEPERTABBE: Kampen på Varden i ettermiddag ble avgjort etter en keepertabbe i det 84. minutt. Svein Erik Jensen forsøkte å dempe en lompe av et skudd på brystet, men var maksimalt uheldig og ballen forsvant mellom bena og inn i mål.

– Det er kjipt at det skulle skje på den måten. Han var uheldig, og det kan skje med alle - det ser bare litt dummere ut når sånt skjer med keeperen, sier veteran Ronny Farstad.

Han har vært med Fyllingen gjennom 28 sesonger, men synes årets sesong har vært blant de verste.

– Vi har rotet det til for oss selv. Vi har hatt dårligere sesonger, men da har vi vært høyere oppe i divisjonene. I år er det ikke standarden på motstanderen som er god, det er vi som er for dårlige, sier Farstad.

Lenge i lørdagens serieavslutning var det Nest-Sotra som lå an til nedrykk, i og med at de lå under 3-0 for Vard - mens Fyllingen holdt 0-0. Nest hentet imidlertid inn til 3-3, og da hadde ikke en gang et 1-1-mål berget Fyllingen.

Les reaksjoner og BAs brede dekning av dramaet i 2. divisjon i søndagens BA!

Artikkeltags