Klare for Danish Open

Denne gjengen fra Fana kickboxingklubb er klar for Danish Open i kommende helg. Fra venstre står Sindre Grov (17), Raymond Gaasand Straume (16) og Christer Skoflestad (17). De bærer Marielle V. Hansen (18).

Denne gjengen fra Fana kickboxingklubb er klar for Danish Open i kommende helg. Fra venstre står Sindre Grov (17), Raymond Gaasand Straume (16) og Christer Skoflestad (17). De bærer Marielle V. Hansen (18). Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Raymond, Marielle, Sindre og Christer ladet opp til Danish Open i kickboksing med knallhard sprint-trening.

DEL

- Vi får bedre kondisjon og utholdenhet. Det er viktig når vi går i ringen, fastslår Raymond.

Det kan Sindre også skrive under på.

- Man kan trene så mye teknikk man bare vil, men uten god kondis kommer man ikke særlig langt. Da må man i så fall knocke motstanderen rett ned, og det er ikke noe å satse på, sier han.

TIL DANMARK: Kvartetten fra Fana Kickboxingklubb setter seg fredag på danskebåten over for å forsvare Norge og Bergens ære.

- Jeg gleder meg, og håper det går bra. I turneringen blir det vinn eller forsvinn, så det er bare å satse på fra start, sier Raymond.

I Høiehallen står også en spent trener og tripper.

- De er i startgropen hva internasjonale stevner angår. Derfor vet vi ikke helt hva som møter oss, sier Morten Saksvik.

MERITTERTE: - To uker før stevner kjører vi en uke med hard trening. Så kommer en rolig uke, før det smeller, sier Saksvik.

Sindre tror intervalltreningen vil betale seg i Danmark.

- Det vil bli masse tette kamper, og med slik intervall-trening blir vi gode til å slå oss å takle tempo-svingninger i ringen, sier han.

Alle fire er trass sin unge alder, medaljegrossister i junior-klassene i Norge. Nå har de også begynt å ta steget opp på senior-nivået. Christer Skaflestad tror det kan bli medalje.

– Selvfølgelig, det må være et realistisk mål, sier han.

Artikkeltags