– Spøker du med meg nå, eller?

Klassisk Thomas Ulvestad: Fotball med en liten vri! Veteranen er nominert som årets spiller i 4. divisjon avdeling 2. Foto: Karoline Forselius, Hordalandsfotball

Klassisk Thomas Ulvestad: Fotball med en liten vri! Veteranen er nominert som årets spiller i 4. divisjon avdeling 2. Foto: Karoline Forselius, Hordalandsfotball

Lokalfotballveteran og entertainer kan bli årets spiller i 4. divisjon avdeling 2.

DEL

Thomas Ulvestad (36) er et kjent navn for de fleste med et forhold til lokalfotballen i Hordaland. Den tidligere Brann-junioren har spilt for en rekke klubber i Bergen, men er kanskje mest kjent fra sin tid i Varegg, hvor han over åtte sesonger bokførte over 150 kamper.

Denne sesongen har «Ulven» underholdt for nyopprykkede Djerv i 4. divisjon avdeling 2, og har vært en viktig bidragsyter til at laget har stabilisert seg midt på tabellen.

Så god har han vært, at Lokalfotballgallaens egen jury har nominert ham som årets spiller i divisjonen. Den vurderingen er ikke Ulvestad enig i!

Selvkritisk

– Spøker du med meg, eller? er den første reaksjonen til Ulvestad når BA slår på tråden.

– Jeg mener jeg har levert under forventet standard, og at det fortsatt er noe uforløst potensial i en gammel skrott! Jeg jobber alltid hardt når jeg spiller, og det dekker kanskje over de tingene jeg mener ikke har vært bra nok, smiler veteranen, som likevel er glad for nominasjonen.

– Det var en kjekk beskjed å få! Jeg er veldig selvkritisk og mener det er en god ting, men jeg lytter selvsagt til ekspertene, ler 36-åringen.

Sandviken og Frøya

I tillegg til Ulvestad har juryen nominert Sandviken-spiller Joakim Helland og Frøyas målmaskin Anders Berge.

Helland har spilt 19 av 20 kamper for Sandviken denne sesongen, og ble i helgen matchvinner da laget sikret opprykk til 3. divisjon med 2-1-seier over erkerival Varegg.

– Det er mange gode spillere i denne divisjonen, så denne nominasjonen er veldig hyggelig, sier midtbanespilleren, som for øvrig er kjæreste med Italia-proff Stine Hovland.

– Vi har hatt en veldig fin sesong, men det er fordi alle har bidratt og gjort en god jobb, sier Helland på diplomatisk vis.

Den siste juryen har landet på er altså Frøyas toppscorer Anders Berge, som har banket inn 15 mål denne sesongen.

– Det har vært en fin sesong både for meg og laget. Vi har imponert, vil jeg påstå. Vi har kjempet i toppen og tatt steg siden i fjor, sier Berge, som håper Frøya kan ta ytterligere steg inn mot neste sesong.

– Et opprykk hadde vært kjekt!

2. november arrangerer BA lokalfotballgalla i samarbeid med Hordalandsfotball og Scandic Bergen City. 16 priser skal deles ut, og alle de nominerte blir offentliggjort i BAs spalter de neste dagene.

Joakim Helland er blant de nominerte til pris som årets spiller i 4. divisjon, når BA arrangerer Lokalfotballallaen 2019 2. november.

Joakim Helland er blant de nominerte til pris som årets spiller i 4. divisjon, når BA arrangerer Lokalfotballallaen 2019 2. november. Foto:


Artikkeltags