Gå til sidens hovedinnhold

– Dårlig skjult hemmelighet at jeg vil prøve meg i eliteserien

Artikkelen er over 3 år gammel

Men Sandefjord-interessen tok Geir André Herrem på sengen.

– Jeg fikk en del meldinger etter treningen i dag, og måtte inn på nettet for å lese om det. Jeg hadde ikke hørt om det før da, sier Herrem om interessen fra eliteserielaget Sandefjord.

Sandefjord-trener Lars Bohinen sa til VG tirsdag at han gjerne vil hente Herrem og Branns Steffen Lie Skålevik til hvalfangerbyen.

Herrems kontrakt med Åsane utløper ved nyttår. 1. juli kan han fritt forhandle med andre klubber, men om Sandefjord vil ha ham allerede i sommer må de betale.

Mye interesse

– Det er en dårlig skjult hemmelighet at jeg vil prøve meg i eliteserien. Det er kjempegøy med interesse, men interesse og konkrete tilbud er to vidt forskjellige ting. Det var enormt med interesse i fjor sommer, men det endte opp i ingenting. Så frem til det kommer noe konkret tar jeg det hele med knusende ro, sier Åsane-spissen - som sa til BA før sesongen at han ser på 2017-sesongen som sin siste mulighet til å gjøre eliteserie-spiller av seg.

– Vil du dra allerede i sommer?

– Jeg har lyst til å ta steget opp, men Åsane har jo noe de skulle sagt de også. Og så må det komme et konkret tilbud først, svarer lysluggen.

Herrem kom til Åsane sommeren 2015, og har scoret 31 mål på 53 kamper siden den gang. Før det spilte han for Fyllingsdalen i 2. divisjon.

– Alle spillerne våre er til salgs

Sportssjef i Åsane, Trond Bjørndal, hadde heller ikke hørt om interessen før han ble konfrontert med saken i VG.

– Dette er helt nytt for oss. Det som har skjedd her er vel at noen har vært ute etter en sak, og så har de stilt et spørsmål og fått noen navn, sier Bjørndal til BA.

Men sportssjefen utelukker ikke et salg av Geir André Herrem i sommer.

– Alle spillerne våre er til salgs, men skal det skje noe må vi få en henvendelse først, slår han fast.

Åsane møter Jerv på bortebane i cupen onsdag kveld. Kampen skulle vært spilt 1. juni, men ble utsatt på grunn av et friidrettsstevne på Levermyr Stadion.

Verken Steffen Lie Skålevik eller sportssjef Rune Soltvedt i Brann har besvart BAs henvendelser.

Kommentarer til denne saken