Sartor-eierne «heier på» Øygarden Fotballklubb

Nest-Sotra klarte sterke 1-1 mot Sandefjord søndag (bildet). Neste år kan Øygarden Fotballklubb overta Nests lisens i 1. divisjon.

Nest-Sotra klarte sterke 1-1 mot Sandefjord søndag (bildet). Neste år kan Øygarden Fotballklubb overta Nests lisens i 1. divisjon. Foto:

Sartor Holding reddet Nest-Sotra fra konkurs i sommer. De støtter fortsatt arbeidet med å få Øygarden Fotballklubb på beina.

DEL

Sartor Senter har i mange år støttet Sotra SK. Og da Nest-Sotra i sommer var i trøbbel, med en konkursbegjæring fra kemner og skattevesen hengende over seg, sa sentereierne i Sartor Holding ja til å hjelpe den økonomisk skakkjørte klubben.

– Noe av det Nest fikk av oss i sommer, var et lån. Det vi har sagt, er at hvis planene om en ny og bredere fundamentert klubb ruller videre på en god måte, kan vi konvertere lånet til et tilskudd. Som jeg sa den gang, så støtter vi planene. Det har ikke forandret seg. Vi følger med og heier fra sidelinjen, sier daglig leder i Sartor Holding, Ernst M. Einarsen til BA.

Han har, som de fleste fotballinteresserte i distriktet, fulgt med på arbeidet med Øygarden Fotballklubb. I går kunne BA fortelle at planene har støtte hos de andre klubbene i vest.

– Vi heier på en bredt fundamentert toppklubb, det hadde vært bra for hele regionen. Det virker som det jobbes godt, og så forventer jeg at det blir tatt kloke beslutninger for veien videre, sier Einarsen.

Sartor-eier og Høyre-politiker Ernst M. Einarsen mener det er en god ide å få til noe samlende i Sotra-fotballen.

Sartor-eier og Høyre-politiker Ernst M. Einarsen mener det er en god ide å få til noe samlende i Sotra-fotballen. Foto:

Artikkeltags