«Hva er det bergenserne sutrer for»?

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– Det er historieløst når bergenserne sutrer over en tapt gullkamp, sier Einar Lundsør i denne ukens Fotballpreik. Han er fra Fredrikstad...

DEL

Spill av Fotballpreik i vinduet over

Som vi alle vet: De har det mye verre i Fredrikstad enn i Bergen. I Østfold har lidelse virkelig et navn, og det er FFK. Som i helgen tapte den første kvalifiseringskampen for opprykk fra 2. divisjon (!) med 0-3. Mot KFUM Oslo.

– Det er for svakt når bergenserne nå oppviser helt lunken interesse for Brann, bare fordi de tapte gullkampen mot Rosenborg sist. De har i løpet av få år løftet seg opp i toppen av norsk fotball, og har nå grep om sølvet. Da burde det vært mer enn 6-7000 på Stadion, sier Lundsør med henblikk på Strømsgodset-kampen.

Mer snadder fra Steffen Landro

Guttene tar selvsagt for seg Godset-seieren og mulige følger av den, før de vender nesen mot nordvest, og Ågotnes. Der Nest-trener Steffen Landro er i ferd med å terge på seg hele Åsane generelt, og Mons Ivar Mjelde spesielt, før thrilleren i havgapet neste helg.

– Men hva har egentlig Nest i eliteserien å gjøre, spør podgeneral Kai Flatekvål. Og får svar: «Ingenting».

Press play, og kos deg! Og husk: Abboner på podkasten i iTunes eller din foretrukne podkast-app, så får du den inn på telefonen din med det samme, og kan lytte i ro og mak!

I BAs Fotballpreik tar
Einar Lundsør (t.v.), Kai Flatekvål og Jan Gunnar Kolstad for seg Brann og det meste annet av interesse i bergensfotballen. Pluss litt sludder fra Championship!

I BAs Fotballpreik tar Einar Lundsør (t.v.), Kai Flatekvål og Jan Gunnar Kolstad for seg Brann og det meste annet av interesse i bergensfotballen. Pluss litt sludder fra Championship! Foto:

Artikkeltags