– Bergen har levd opp til mytene, på godt og vondt

Einar Lundsør, Kai Flatekvål og Brann-spiss Henrik Kjelsrud Johansen satte seg ned og preiket litt etter 4-1 over Start.

Einar Lundsør, Kai Flatekvål og Brann-spiss Henrik Kjelsrud Johansen satte seg ned og preiket litt etter 4-1 over Start. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Brann-spissen Henrik Kjelsrud Johansen gjester podkasten, og snakker ut om tiden så langt i Brann.

DEL

Brann vant 4-1, og er tilbake på topp. BAs fotballpreik er kanskje ikke på topp, men gjør endelig høst-comeback like fullt.

Med én blankskallet sportsjournalist på plass i friidretts-EM i Berlin, oppgraderer vi kraftig. Skjønt, å bytte bort en stril mot en østlending; noen er sikkert uenige å kalle det en oppgradering. Men Henrik Kjelsrud Johansen stiller uansett opp.

Han må selvsagt lide seg gjennom litt snakk om benketilværelsen i Brann, men det har skjedd så mange i Sportsklubben siden sist pod. Dermed blir det også litt om Sivert Heltne Nilsens mildt sagt oppsiktsvekkende klubbvalg, Amer Ordagic' godt skjulte ferdigheter, selvtilliten til Vito Wormgoor, og Kjeldsrud Johansens forhold til bergenserne som kritiserte Brann da de signerte ham.

Trykk play og lytt. Og du: Abonnér på Fotballpreik i din podkast-tjeneste, så får du oss på telefonen med en gang podden er ute.

Artikkeltags