Har «LAN» snakket seg til bronse?

Av

Sterk uenighet blant guttene i Fotballpreik.

DEL

Spill av podkasten i vinduet over

Det har forvillet seg en nordlending inn i Fotballpreik-studio, og det hjelper selvsagt ikke på seriøsiteten. Vi tar for oss Branns triste nest siste kamp, og gir herved Coly rødt kort.

Lars Arne Nilsen får bare gult, i hvert fall av Jan Gunnar Kolstad og Jonas Johnsen. De mener hans nøktenhet har bidratt til til å snakke Brann nedover tabellen, mens han blir blankt frikjent av vår mann fra Østfold, Einar Lundsør.

Når Nest blir edru

– Det er skader og utskiftninger som har ødelagt for Brann, konkluderer Lundsør, som kommer med «inside» på Åsanes kvalikmotstander KFUM Oslo, som ganske greit tok seg av hans kjære Fredrikstad i helgen. Med Lundsør på tribunen...

Hva så med Nest, har de – når de blir edru etter kvalikfesten – sjans mot Aalesund? Svaret er et rungende «JA». Hvorfor skal en ikke kunne slå et lag som man allerede har slått to ganger i år?!

Og hva med Bergkrystall i 7. divisjon? Vil de nå frem med sitt krav om at dommeren i en kamp mot Hordabø må ta dommerkursene sine på nytt?

Lars Arne Nilsen har helt siden Brann lå øverst sagt at «topp 3 vil være veldig bra». Har han snakket laget sitt ned? Kjør debatt!

Lars Arne Nilsen har helt siden Brann lå øverst sagt at «topp 3 vil være veldig bra». Har han snakket laget sitt ned? Kjør debatt! Foto:

Artikkeltags